Zoektocht naar lichaam Marjo Winkens zonder resultaat

25551

De politie heeft de grootschalige zoektocht in Beesel afgerond. Het lichaam van Marjo Winkens uit Schimmert werd echter niet gevonden.

Met graafmachines werd gezocht in een bosperceel aan Kerstenbergweg. Vrijdag is nog gezocht in een tuin bij een woning. Ten tijde van de verdwijning van Marjo Winkens in 1975 was dat bos.

Het is één van de oudste cold cases van Nederland. De 17-jarige Winkens verliet in 1975 de Sint Rosa Kermis in Sittard en reed met een geleende brommer naar huis. Vermoedelijk is zij klem gereden en meegenomen in een auto. De helm en enkele andere spullen van Winkens werden in de omgeving van Beesel en Reuver teruggevonden De afgelopen jaren is op diverse plekken gezocht, maar telkens zonder resultaat.

De politie zei eerder serieuze aanwijzingen te hebben dat het lichaam van Winkens in het bosperceel in Beesel begraven zou zijn.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019