Laatste nieuws

Laatste Romboutsgala in Brunssum

Laatste Romboutsgala in Brunssum

Donderdag stonden de eindexamenkandidaten van het Romboutscollege letterlijk en figuurlijk in het zonnetje Lees meer »

Pepijn Schlösser blijft bij Roda JC

Pepijn Schlösser blijft bij Roda JC

Pepijn Schlösser heeft bij Roda JC een contract getekend voor één jaar. Daardoor is de rechtervleugel verdediger ook het komende seizoen nog te zien in het zwart-geel. Lees meer »

Verhoogd risico op natuurbranden

Verhoogd risico op natuurbranden

De aanhoudenden droogte zorgt ook in Limburg voor een hoger risico op natuurbranden. Ook voor de Brunssummerheide en de Schinveldse Bossen is verhoogde waakzaamheid afgekondigd. Lees meer »

Zware poule voor Nederlandse dames

Zware poule voor Nederlandse dames

Het Nederlandse vrouwenvoetbalteam O19 met onder andere de Schinveldse Romée Leuchter heeft voor het EK in Schotland een moeilijke poule geloot. Lees meer »

Nestkastjes maken met Natuurlijk

25685

In een nieuwe uitzending van Natuurlijk staan zelfgebouwde vogelnestjes centraal. In deze tijd van het jaar zijn de meeste volgels druk bezig met het maken van een nest. 

Lees meer »

Mesweg dicht vanwege vervanging waterleiding

25690

In Hulsberg wordt vanaf dinsdag gewerkt aan de aanleg van een nieuwe waterleiding in de Mesweg. Het doorgaande verkeer wordt dan omgeleid via de Hulsbergerweg en de provinciale weg N298.

Lees meer »

Gemeente en provincie voeren druk vliegenoverlast op

25689

De gemeente Brunssum en de provincie gaan strenger optreden tegen recylclingbedrijf TPD uit Brunssum. Ze hebben het bedrijf laten weten dat er een preventieve last onder bestuursdwang opgelegd wordt vanwege de vliegenoverlast.

Lees meer »

Toren teruggeplaatst op Warblingshuis

25687

Het Warblingshuis aan de Kerkstraat in Doenrade heeft weer de oude hoogte. Vijf maanden geleden is de eigenaar begonnen met de renovatie van het pand in neo-gotische stijl.  

Lees meer »

Verhoogd risico op natuurbranden

25684

De aanhoudenden droogte zorgt ook in Limburg voor een hoger risico op natuurbranden. Ook voor de Brunssummerheide en de Schinveldse Bossen is verhoogde waakzaamheid afgekondigd.

Lees meer »

Zware poule voor Nederlandse dames

25683

Het Nederlandse vrouwenvoetbalteam O19 met onder andere de Schinveldse Romée Leuchter heeft voor het EK in Schotland een moeilijke poule geloot. Volgens coach Jessica Torner is het dan ook van groot belang dat de dames topfit zijn.

Lees meer »

Pepijn Schlösser blijft bij Roda JC

25682

Pepijn Schlösser heeft bij Roda JC een contract getekend voor één jaar. Daardoor is de rechtervleugel verdediger ook het komende seizoen nog te zien in het zwart-geel. 

Lees meer »

Laatste Romboutsgala in Brunssum

25688 Donderdag stonden de eindexamenkandidaten van het Romboutscollege letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Voor de laatste maal vierden de leerlingen met een groot gala aan het Lindeplein in Brunssum dat hun leertijd bij de middelbare school in Brunssum erop zit.

Lees meer »

Mario Engels wil naar de Eredivisie

25679

Mario Engels wil zeker niet nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie spelen. Dat heeft de spits in een interview met Voetbal International duidelijk gemaakt.

Lees meer »

Diamanten paar Angelo en Juultje Erdas-de Kok

25677 Angelo Erdas en Juultje de Kok uit Brunssum zijn 60 jaar getrouwd. Waarnemend burgemeester Gerd Leers bezocht het echtpaar in hun woning aan de Brunahildestraat in Brunssum. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019