Laatste nieuws

Aangifte na lekken burgemeestersbenoeming

Aangifte na lekken burgemeestersbenoeming

Gouverneur Theo Bovens heeft bij de politie aangifte gedaan van het lekken rondom de burgemeestersbenoeming in Beekdaelen. Dat kwam omdat de naam van de omstreden VVD'er Ricardo Offermanns op straat was komen te liggen. Lees meer »

Diamanten bruidspaar Jeurissen-Smeets

Diamanten bruidspaar Jeurissen-Smeets

In Brunssum werd dinsdag stilgestaan bij het diamanten huwelijk van Theo Jeurissen en Ellie Smeets. Waarnemend burgemeester Gerd Leers bracht het echtpaar de felicitaties over van het gemeentebestuur. Lees meer »

'Voormalige top van Roda JC verdacht van fraude'

'Voormalige top van Roda JC verdacht van fraude'

De voormalige top van Roda JC wordt verdacht van belasting- en hypotheekfraude. Het gaat om oud technisch directeur Ton Caanen, voormalig algemeen directeur Wim Collard en oud commissaris Hessel Meijer. Lees meer »

Schmalschläger burgemeester in Leudal

Schmalschläger burgemeester in Leudal

Oud burgemeester Désirée Schmalschläger van de voormalige gemeente Nuth wordt burgemeester in Leudal. Ze werd daar dinsdagavond aan de gemeenteraad voorgedragen door de vertrouwenscommissie. Lees meer »

Jongens met pepperspray worden geschorst

26196

Het Sintermeertencollege in Heerlen heeft de veroorzakers van de ontruiming van dinsdag geschorst. Dat heeft de directeur van de school aan de regionale zender L1 laten weten.

Lees meer »

Hellenbrand in Minsk voor European Games

26195

Sportschutter Peter Hellenbrand uit Brunssum doet in het Wit-Russische Minsk mee aan de European Games. De 24 beste schutters van Europa strijden daar om de medailles.

Lees meer »

King's Guard uit Noorwegen in de regio

26193

De King's Guard uit Noorwegen geeft op donderdag 27 juni shows in Brunssum. De koninklijke garde is op tournee door Europa en brengt ook een bezoek aan deze regio.

Lees meer »

'Lieve Mona' is niet meer

26192

Loek Kessels uit Landgraaf is woensdag op 87-jarige leeftijd overleden. Kessels was meer dan 25 jaar bekend als 'Lieve Mona'. Voor weekblad Story beantwoordde ze ingezonden brieven van mensen met problemen.

Lees meer »

Peuter klem in hekwerk

26191

In Gangelt is woensdag een klein kind klem komen te zitten in een hek. De brandweer moest uitrukken om het 2-jarige meisje uit haar benarde situatie te bevrijden.

Lees meer »

De la Vega wist niets van FIOD-inval bij Roda

26190

Mauricio García De la Vega, de nieuwe eigenaar van Roda JC, was niet op de hoogte van de inval van de Fiscale Opsporings- en Inlichtingendienst (FIOD) op 11 december vorig jaar in het Parkstad Limburg Stadion. Dat bevestigt zijn woordvoerder Pieter Nieuwenhuis desgevraagd tegenover ZO-NWS.

Lees meer »

100 jaar brandweer in Brunssum

26189

De brandweer van Brunssum bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 29 juni. De brandweerkazerne aan de Pijler in Brunssum is deze dag open voor publiek.

Lees meer »

Sollicitatieprocedure nieuwe burgemeester start in augustus

26188

Als alles volgens plan verloopt kan halverwege augustus de sollicitatieprocedure voor een nieuwe burgemeester van Brunssum van start gaan. De gemeenteraad moet hiervoor wel nog de profielschets voor de nieuwe burgemeester goedkeuren.

Lees meer »

Minder verlies WOZL dan verwacht

26187

Het negatieve resultaat van WOZL is beter dan verwacht. De werkschapvoorziening leed in 2018 ruim 550.000 euro minder verlies dan beraamd.

Lees meer »

Aartsbisschop in Schaesberg

26186

De Leenderkapel krijgt zaterdag hoog bezoek. Aartsbisschop Bert van Megen gaat dan voor tijdens de eucharistieviering in het Kapellerbos.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019