50 meldingen storm Dennis

De brandweer Zuid-Limburg heeft zondag 50 meldingen afgehandeld als gevolg van storm Dennis. In de meeste gevallen ging het om omgewaaide bomen.

Zondagochtend vroeg viel een boom op de A76 bij Heerlen. In de middag was het raak op de Bouwbergstraat in Schinveld waar een omgewaaide boom de doorgang versperde. In Hoensbroek aan de Kouvenderstraat dreigde een boom op huizen te vallen.

Op een aantal plekken moest de brandweer met een hoogwerker loszittende delen veiligstellen. Ze dreigde een Kerkrade een bord van een gevel en een metalen kap van een schoorsteen naar beneden te vallen.

Het KNMI had ook voor Limburg code geel afgekondigd, met windstoten tot 90 kilometer per uur. Voor zover bekend hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

 

28204

foto (c) ZO-NWS | Ton Moesman


weerfoto februari

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019