Voorzitter Parade: Jammer maar onvermijdelijk

Worldfestival Brunssum-voorzitter Ron Kamerman vindt het jammer maar onvermijdelijk dat de Parade in Brunssum dit jaar niet kan doorgaan. 

De gemeente heeft dat, in overleg met het bestuur, vrijdag besloten. Kamerman vertelde in gesprek met ZO-NWS dat enkele groepen zich al hadden afgemeld. Het bestuur zoekt nu naar een nieuwe datum in 2021.

Bedoeling is dat de groepen die nu gecontracteerd waren dan alsnog naar Brunssum komen. Financieel gezien zijn de kosten afgedekt maar hier en daar zal de organisatie toch de beurs moeten trekken.

Dat is volgens de voorzitter geen probleem. Na zijn dank uitgesproken te hebben over het vele werk dat door vrijwilligers al is gedaan beloofde Kamerman een spetterende editie van de Parade in 2021.

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019