Gewonde militair Schinveld uit ziekenhuis

De gewonde buitenlandse militair die in Schinveld donderdagmorgen werd gevonden, is ontslagen uit het ziekenhuis. Dat laat een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee (KMAR) aan ZO-NWS weten. 

"Wij zijn hem nu aan het horen en een verklaring aan het opstellen", zegt Marvin van der Eng namens de KMAR. "Het is voor ons nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is, waardoor het slachtoffer bijvoorbeeld op die plek in Schinveld is terechtgekomen. Dat proberen we nu in kaart te brengen."

 
De militair werd donderdagmorgen rond 7.00 uur door wandelaars gevonden bij een fietspad aan de zijkant van het voetbalveld van Olympia Schinveld, het Burgemeester Adamssportpark. Hij had meerdere verwondingen onder meer aan zijn hoofd. Ook was hij tijdens de vondst niet aanspreekbaar en onderkoeld. Onduidelijk is hoe lang hij daar gelegen heeft en wat zich precies heeft afgespeeld. De militair werd met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De afdeling Forensische Opsporing van de politie deed ter plekke onderzoek.
 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019