MEER NIEUWS

Brand bij restaurant in Minder-Gangelt

25650

In Gangelt heeft dinsdagmiddag brand gewoed in de keuken van hotel-restaurant Brommler Mühle. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit het dak van een aanbouw.

Lees meer »

Archeologische vondsten op bedrijventerrein

25646

Op het te ontwikkelen bedrijventerrein Rode Beek zijn meerdere bijzondere archeologische vondsten gedaan. Op het terrein op de grens van Schinveld en Brunssum werden onder andere restanten uit de ijzertijd gevonden.

Lees meer »

Geslaagde voorstellingen toneelvereniging Puth

25645

Toneelvereniging Voor 't Voetlicht uit Puth kan terugkijken op enkele geslaagde voorstellingen van de klucht 3x2 = 6 teveel. Het toneelstuk is een bewerking van de Engelse uitvoering Move over Mrs. Markham van Cooney en Chapman.

 

Lees meer »

Lente in OERRR

25642

Ook tijdens de mei-vakantie is er weer van alles te beleven op de Brunssummerheide. Met het mooie weer komt ook het leven in de poelen en vennen van de Brunssummerheide op gang.

Lees meer »

Zonnige Pasen verwacht

25641

Met Pasen wordt het goed vertoeven zeggen de meteorologen van Meteo Limburg. De zon zal veelvuldig te zien zijn.

Lees meer »

Hogere straf voor kraanmachinist uit Schimmert

25640

Een kraanmachinist uit Schimmert is in hoger beroep veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur. Ook krijgt hij een voorwaardelijke rijontzegging van een jaar. 

Lees meer »

Provincie wil geld voor Buitenring hebben

25639

De gemeenten Brunssum, Landgraaf, Heerlen en Kerkrade moeten snel met geld voor de Buitenring over de brug komen. De vier gemeenten hadden in 2013 extra geld toegezegd om een fors tekort op de randweg op te vangen. 

Lees meer »

Hoge opkomst bevolkingsonderzoek

25638

Maar liefst 8 van de 10 vrouwen in Beekdaelen hebben gehoor gegeven aan de oproep voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. In totaal werden 2.416 vrouwen in de leeftijd van 50 tot 75 jaar uitgenodigd voor het onderzoek.

Lees meer »

Speelhal mag voorlopig openblijven

25636

Speelhal Fun Planet in Schinveld mag voorlopig openblijven. De gemeente Beekdaelen moet van de rechter een nieuw besluit nemen over de vergunningaanvraag van de speelhal. Lees meer »

Vrouw betrapt inbreker op heterdaad

25635

Een 36-jarige vrouw uit Niederbush, vlak over de grens bij Schinveld, heeft een inbreker op heterdaad betrapt. De vrouw werd in de nacht van zondag op maandag wakker door vreemde geluiden.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019