MEER NIEUWS

Raad van State bekijkt bouw gemeenschapshuis Puth

27387

De Raad van State buigt zich volgende week vrijdag over de bouw van een gemeenschapshuis in Puth. Omwonenden hebben bij de Raad van State bezwaar aangetekend tegen het bestemmingsplan van de toenmalige gemeente Schinnen.

Lees meer »

Vijf aanhoudingen bij grote verkeerscontrole

27386

Bij de grote verkeerscontrole donderdag op verschillende locaties in Zuid-Limburg zijn 5 personen aangehouden. Ze worden verdacht van uiteenlopende strafbare feiten als drugsbezit of witwassen.

Lees meer »

Proef met centraal aanbieden PMD-zakken

27385

De Gemeente Brunssum start een proef met het centraal aanbieden van zakken PMD-afval. In vier straten worden speciale houders aan lantaarnpalen bevestigd waar de afvalzakken aan opgehangen kunnen worden.

Lees meer »

Subsidie vier IBA-projecten ingetrokken

27384

IBA heeft de subsidie van vier majeure projecten ingetrokken. Het gaat om de oloïde op de Wilhelminaberg, Energiek Heilust, Kasteel Hoensbroek en de Michaëlkerk in Landgraaf.

Lees meer »

Creatieve ochtend met wijkmanagers

27383 'Samen aan de slag in de werktuin' is het nieuwe initiatief van de wijkmanagers van de gemeente Brunssum. Doel is op een laagdrempelige manier in contact te komen met burgers.

Lees meer »

Tweede Participatieplein in Beekdaelen

27379

De gemeente Beekdaelen organiseert op woensdag 20 november weer het Participatieplein. Tijdens deze activiteit kunnen werkzoekenden en werkgevers elkaar ontmoeten. 

Lees meer »

Boswachters voelen zich steeds onveiliger

27376

Steeds meer boswachters voelen zich onveiliger tijdens het uitvoeren van hun taak. Dat komt omdat het aantal zogenaamde groene boa's in het afgelopen decennia fors is teruggelopen. 

Lees meer »

Duitser aangehouden voor gewelddadige straatroof

27375

De politie heeft één van de verdachten aangehouden van een gewelddadige straatroof in Heerlen. Op klaarlichte dag werd op 16 mei een vrouw op de Vorstenstraat op brute wijze beroofd.

Lees meer »

Beekdaelen past niet op alle borden

24972

Het vervangen van de bebouwde kom borden in Beekdaelen gaat zo'n 100.000 euro extra kosten. Dat heeft wethouder Jan Hermans dinsdag tijdens de behandeling van de begroting laten weten.

Lees meer »

Scholen geven massaal gehoor aan staking

27373

Scholen hebben woensdag massaal gehoor gegeven aan de stakingsoproep van de vakbonden. Landelijk hebben zo'n 4000 scholen hun poorten woensdag gesloten gehouden, ook in deze regio. 

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019