MEER NIEUWS

Acht weken cel voor spugen en dreigen met coronavirus

28745

Een negentienjarige man uit Sittard heeft acht weken gevangenisstraf gekregen voor het eerder deze week bespugen van een buschauffeur. Daarbij had hij gezegd het coronavirus te hebben. 

Lees meer »

GaiaZOO langer gesloten

28748

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade blijft gesloten tot tenminste 6 april.

Lees meer »

Natuurmonumenten: 'drukke wandelgebieden vermijden'

28744

Natuurmonumenten roept op om drukke natuurgebieden als de Brunssummerheide te mijden. Vanwege het Coronavirus is het beter om het heidegebied tussen Brunssum, Landgraaf en Heerlen op drukke dagen links te laten liggen.

Lees meer »

Proef met praktijkondersteuner verder uitgebreid

28742

In Beekdaelen wordt de proef met een praktijkondersteuner voor jongeren uitgebreid. In de voormalige gemeente Schinnen zijn jongeren met psychische problemen op deze manier sneller geholpen.

Lees meer »

Burgemeester over vondst gewonde militair Schinveld: "Schokkend"

28739

Burgemeester Eric Geurts van Beekdaelen is geschokt door de vondst van een zwaargewonde buitenlandse militair in Schinveld donderdagmorgen. Dat laat hij desgevraagd aan ZO-NWS weten. 

Lees meer »

Bloedprikken alleen nog maar mogelijk in ziekenhuizen Zuyderland

28738

Om de verspreiding van het coronavirus nog verder te beperken, heeft Zuyderland besloten tijdelijk alle externe priklocaties te sluiten. Dat houdt in dat bloedafname alleen nog mogelijk is in de ziekenhuizen in Brunssum, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen.

Lees meer »

Drive-in apotheek in Brunssum

28737 In Brunssum is in verband met de coronacrisis een drive-in apotheek op touw gezet. Klanten krijgen hun medicatie tot aan hun auto aangereikt. Lees meer »

Geen contributie voor leden BCO

28734

De Businessclub Onderbanken (BCO) gaat dit jaar geen contributie vragen aan de leden. Op deze manier wil de ondernemersorganisatie het ledenbestand tegemoetkomen.

Lees meer »

Roemer langer op zijn post in Heerlen door coronacrisis

28735 Waarnemend burgemeester Emile Roemer (SP) zal als gevolg van de coronacrisis langer op zijn post blijven in Heerlen. Lees meer »

Excursies door Land van Kalk

28727

Natuurorganisatie IVN is van plan om in de loop van het jaar bezoekers van het Land van Kalk te begeleiden met diverse excursies. Op deze manier kunnen de deelnemers de nog veelal onbekende plekjes tussen Voerendaal en Simpelveld ontdekken.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019