MEER NIEUWS

Odile Wolfs voorzitter selectiecommissie Jongerenlintje

31039

Voormalig burgemeester van de gemeente Onderbanken Odile Wolfs is benoemd tot voorzitter van de selectiecommissie Jongerenlintje.

Lees meer »

Ruim zeven ton subsidie voor bibliotheken

31038

Drie stichtingen openbare bibliotheken in de gemeente Beekdaelen kunnen rekenen op een subsidie van samen 743.858 euro.

Lees meer »

VIDEO: Tom (43) en Geert (56) bouwen nog elke dag met Lego

31037

De kleine bouwsteentjes van Deense afkomst zijn niet meer weg te denken uit het leven van Tom Reubzaet (43) en Geert van Renselaar (56).

Lees meer »

Geen asbestverspreiding na brand Brunssum, sanering dinsdag

31034

Bij een brand in een woning in Brunssum maandagmiddag, is geen sprake geweest van verspreiding van asbest naar de omgeving. Dat laat Ger van der Wijst, Hoofd Veiligheid Toezicht en Handhaving, weten. Lees meer »

Onopgelost: de stilte na de Brunssumse ontploffing en de palletbrand

31035

Ze hielden de gemoederen in Brunssum en omstreken de voorbije tijd meer dan eens bezig: de ontploffing van een vuurwerkbom en de uitslaande brand bij een palletfabriek. De grote vraag blijft echter nog altijd: wie is hiervoor verantwoordelijk geweest?

Lees meer »

Heerlense bedreiger CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt moet voor rechter verschijnen

31032

De man uit Heerlen (24) die CDA-politicus Pieter Omtzigt (foto) in Den Haag op 20 augustus met de dood bedreigde, heeft een verklaring afgelegd en moet definitief voor de rechter gaan verschijnen. Dat bevestigt zijn advocaat Björn Jegers desgevraagd tegenover ZO-NWS.

Lees meer »

Raadsvergaderingen in Beekdaelen en Brunssum

31015

De gemeenteraden van Beekdaelen en Brunssum vergaderen vanavond. Brunssum vergadert via het videoplatform ZOOM en dat is vanaf 19.00 live te volgen via ZO-NWS.

Lees meer »

VIDEO: Geen gondel maar abseilen in Schutterspark

 

31031

De kabelbaangondel komt niet terug in het Schutterspark. In plaats daarvan komt er vanaf het klimpark een abseilmogelijkheid naar de vijver in het park. 

Lees meer »

Kleine woningbrand in Brunssum

31030

In een woning in Brunssum heeft maandagmiddag een kleine brand gewoed. De brand woedde op de zolder van de woning aan de Doorvaartstraat.

Lees meer »

Politie haalt beschonken bestuurder van Buitenring

31025

De politie heeft zondag een beschonken bestuurder van een busje van de Buitenring gehaald.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019