MEER NIEUWS

Drugsbende Bingelrade voor de rechter

28175

Acht verdachte leden van een drugsbende die actief is geweest in Bingelrade moeten vrijdag 14 februari voor de rechter verschijnen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) in Limburg tegenover ZO-NWS. 

Lees meer »

Afpersing motief achter bombrieven

28174

Het bompakketje dat woensdagmorgen in een postsorteercentrum in Kerkrade is ontploft was bedoeld als afpersingsmiddel. Dat heeft de politie inmiddels bevestigd.

Lees meer »

Schinveld heeft dorpscoördinator

28173

Moon Hendrix gaat in Schinveld aan de slag als dorpscoördinator. Ze gaat werken als tussenpersoon tussen de inwoners en de gemeente. 

Lees meer »

Loods moet gesloopt worden

28171

Als het aan de gemeenteraad van Voerendaal ligt moet een loods bij een wijngoed aan de Fromberg gesloopt worden. De tijdelijke vergunning die de loods toestaat is bijna afgelopen.

Lees meer »

Woningen in Brunssum het goedkoopst

28170

De gemiddelde prijs van een koopwoning is in Limburg het laagst in Brunssum. In 2019 kostte een woning in Brunssum gemiddeld 174.000 euro. Dat blijkt uit de cijfers van het CBS en het Kadaster.

Lees meer »

Wordt jij onze nieuwe redacteur/verslaggever?

28169 In het kader van de pilot “Professionalisering Lokale Omroepen” is ZO-NWS op zoek naar journalisten die ons gaan helpen de dagelijkse nieuwsvoorziening te verzorgen. We zoeken allrounders die content kunnen maken voor al onze kanalen.

Lees meer »

Explosie bij postsorteerbedrijf

28166

Bij een postsorteerbedrijf aan de Wiebachstraat in Kerkrade is een bom ontploft. De bom zat vermoedelijk in een pakketje.

Lees meer »

Zes verdachten opgepakt voor reeks autodiefstallen

28165

De politie heeft in Limburg een bende opgepakt die in de Duitse grensregio verdacht wordt van zeker 320 autodiefstallen. De zes verdachten werden in december al aangehouden en justitie in Duitsland heeft om uitlevering van vier van hen verzocht.

Lees meer »

Contra-expertise in zaak dode baby Brunssum

28164

Deskundigen zijn in de strafzaak van de in Brunssum in 2017 overleden baby Fabian bezig met een contra-expertise. Dit om te kijken hoe volgens hen het kind om het leven is gekomen.

Lees meer »

Al ruim 150 miljoen stormschade

28144

Het Verbond van Verzekeraars schat dat storm Ciara op dit moment landelijk al zo' n 150 miljoen euro schade heeft aangericht. Hulpdiensten hebben zondag en maandag hun handen vol gehad aan de gevolgen van de storm.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019