MEER NIEUWS

Traumaheli in Hoensbroek: bestuurder quad zwaargewond

30034

Een bestuurder van een quad is woensdagmiddag in Hoensbroek zwaargewond geraakt bij een ongeluk. Daarbij is een Duitse traumahelikopter opgeroepen.

Lees meer »

Brand aan Buttingstraat in Hoensbroek

30013

De brandweer is woensdagmiddag gealarmeerd over een brand aan de Buttingstraat in Hoensbroek.
Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is die rond tien voor half een uitbrak.

Lees meer »

'Justitie heeft ouders Thijs Hermans volledig afgefakkeld'

30014

Justitie in Limburg heeft tijdens het requisitoir de ouders van drievoudig moordverdachte Thijs Hermans "volledig afgefakkeld". Dat zei advocaat Joost de Bruin woensdag tijdens het pleidooi in de rechtbank van Maastricht.

Lees meer »

Advocaat: Thijs Hermans moet vrijgesproken worden van moord

30012

Joost de Bruin, samen met Serge Weening advocaat van drievoudig moordverdachte Thijs Hermans uit Brunssum, vindt dat zijn cliënt moet worden vrijgesproken van voorbedachte raad. Dat heeft hij gezegd tijdens het pleidooi woensdag in de rechtbank van Maastricht.

Lees meer »

LIVE: vierde zittingsdag moordproces-Thijs Hermans uit Brunssum

30002

Woensdag is de vierde zittingsdag in het proces tegen drievoudig moordverdachte Thijs Hermans (28) uit Brunssum. Dan vindt het pleidooi van zijn advocaat Serge Weening plaats in de rechtbank van Maastricht. ZO-NWS is er LIVE bij. 

Lees meer »

Mijnwater verwarmt bestaande woningen Wonen Zuid

30010

De flatwoningen aan de Tacitus-en Marcellusstraat in Heerlen worden vanaf woensdag verwarmd met mijnwaterenergie. Deze duurzame vorm van energie wordt gebruikt voor de verwarming van de woningen en het water.


Lees meer »

Maastrichtenaar verdacht van moord in Geleen

30009

Een vijftigjarige man uit Maastricht wordt door justitie in Limburg verdacht van het plegen van een moord in Geleen, in december vorig jaar. De verdachte is woensdag opgepakt en zit vast.

Lees meer »

Thijs Hermans niet in rechtbank door misverstand

30005

Terwijl woensdagmorgen de vierde zittingsdag van drievoudig moordverdachte Thijs Hermans (28) in de rechtbank van Maastricht op het punt van beginnen stond, bleek dat de verdachte hoofdpersoon in kwestie er zelf niet was. Door een misverstand, aldus de rechtbank.

Lees meer »

Pleidooi advocaat Thijs Hermans in moordproces verschoven naar 12 uur

30004

De start van de vierde zittingsdag in de zaak van drievoudig moordverdachte Thijs Hermans uit Brunssum start woensdag niet om 10 maar om 12 uur. Dit in verband met het vervoer van Hermans vanuit de gevangenis in Vught naar de rechtbank in Maastricht.

Lees meer »

Nieuwe donorwet van start

30003

Vanaf vandaag gaat de nieuwe donorwet in. Meer dan de helft van de volwassen Nederlanders heeft zijn keuze al ingevuld.
Op 28 juni stonden er ruim 7,3 miljoen mensen in het register, waarvan bijna 499.000 Limburgers.
 

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019