MEER NIEUWS

Nieuw programma voor Kompas

27151

Met een nieuwe programma probeert Kompas mensen weer aan het werk te krijgen. Kompas is de Intergemeentelijke Sociale Dienst voor de gemeenten Simpelveld, Voerendaal en de voormalige gemeente Nuth.

Lees meer »

Aangehouden na vondst wapens

27150

In Heerlen heeft de politie een man aangehouden die meerdere wapens in huis had. Zo had hij onder meer een Kalasjnikov in zijn bezit.

Lees meer »

Bij aanrijding op de kop beland

27147

Bij een aanrijding in Nuth is vrijdag een auto over de kop gevlogen. Het ongeluk vond kort na middernacht plaats op de Pastorijstraat.

Lees meer »

Materialen woningen Treebeek te koop

27146

De herinrichting van het Treebeekplein vordert gestaag. Ook inwoners van Treebeek kunnen hun voordeel behalen uit de werkzaamheden.

Lees meer »

Dick en Tilla vieren 60-jarig huwelijk

27144 Dick en Tilla van Lierop-Peters waren onlangs 60 jaar getrouwd. Waarnemend burgemeester Gerd Leers feliciteerde het diamanten bruidspaar donderdag met het behalen van deze bijzonder mijlpaal.

Lees meer »

Werk op 33 bouwlocaties stilgelegd wegens overtredingen

27143

Bij controles op bouwplekken in Zuid-Limburg bleek dat de veiligheid vaak ernstig in het geding is. De Inspectie SZW heeft op 33 plekken het werk stilgelegd.

Lees meer »

Bijzondere opening voor Royal Heerlen

27142

Het Royal Theater in Heerlen wordt op zaterdag 26 oktober op feestelijke wijze geopend.

Lees meer »

Gevel autogarage Brunssum in brand

27141

In Brunssum heeft donderdagochtend korte tijd brand gewoed bij een garagebedrijf aan het Haefland. De brand was ontstaan aan de gevel van het gebouw.

Lees meer »

Honderden belangstellenden bij stille tocht

27137

Enkele honderden mensen hebben woensdagavond in Brunssum meegelopen in de stille tocht voor Fthawft. Het 5-jarig meisje overleed afgelopen week aan de gevolgen van een brand in haar woning aan de Margrietstraat.

Lees meer »

Bekendmaking 50e Parelorde op 9 januari

27140

Wie mag zich komend carnavalsseizoen de 50e Parelorde drager in Brunssum noemen? Deze vraag zal op donderdag 9 januari worden beantwoord.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019