MEER NIEUWS

Voorleeskampioenen van Brunssum bekend

27917 Silke Jacobs en Jim Hollender zijn door in de Nationale Voorleeswedstrijd. Woensdag vond in de aula van basisschool Titus Brandsma de Brunssumse kwartfinale plaats.

Lees meer »

Militairen trainen in Beekdaelen

27916 De Koninklijke Landmacht gaat in Beekdaelen oefenen. Van 27 tot en met 30 januari worden 15 militairen hier getraind in het verkennen van de omgeving. Lees meer »

Gemeenten zetten Youtube afvalreporter Bas in

27915

Beekdaelen gaat met drie andere Zuid-Limburgse gemeenten Youtuber Bas inzetten om bewoners bewuster te maken in het scheiden van afval. Dat gebeurt in samenspraak met de regionale reinigingsdienst RWM.

Lees meer »

Gemeenten op de vinger getikt voor afrekenen jeugdzorg

27913 De 16 gemeenten in Zuid-Limburg zijn door de rechtbank op de vingers getikt. Zij zouden allen in strijd met de Jeugdwet gehandeld hebben. Lees meer »

Streep door plannen gemeenschapshuis Puth

27912 De Raad van State heeft een streep gezet door de huidige plannen voor een nieuw gemeenschapshuis in Puth. Volgens de hoogste rechter zou de horeca die gepland is voor te veel overlast zorgen. Lees meer »

Veel openstaade boetes tijdens controle

27909 De politie heeft tijdens controles in Brunssum 3.200 euro aan openstaande boetes geïnd. Woensdagavond werd op twee plaatsen in Brunssum gecontroleerd. Lees meer »

Verdachten schietpartij Heerlen vrijgelaten

27908 De twee verdachten van de schietpartij in januari 2017 aan de Weggebekker in Heerlen zijn voorlopig vrijgelaten. Dit onder andere omdat het slachtoffer niet meewerkt aan het onderzoek. Lees meer »

Teleurstelling na 'rituele Awacs-dans'

27906 'Het was gewoon de zoveelste rituele dans die hier opgevoerd werd', aldus een teleurgestelde wethouder Jeannette Quadvlieg van Beekdaelen. Lees meer »

Asbest vrijgekomen bij grote schuurbrand in Kerkrade

27907 Bij de grote brand in Kerkrade is asbest vrijgekomen. Dat heeft de brandweer woensdagmiddag laten weten. Op dat moment waren de brandweerlieden nog steeds bezig met het gecontroleerd laten uitbranden van de schuur. Lees meer »

Voerendaal wil grotere deelname aan Burgernet

27903 De gemeente Voerendaal vindt dat burgers meer moeten deelnemen aan Burgernet. De gemeente heeft daarvoor een oproep geplaatst. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019