MEER NIEUWS

Vereniging Dagvlinder gaat wandelen

26161

De vereniging Dagvlinder uit Brunssum organiseert een praatwandeling op zaterdag 29 juni. Doel van de wandeling is om in een ongedwongen sfeer te kunnen praten over het verlies van een kind of kinderen.

Lees meer »

Zomers thema tijdens bakdag in Brunssum

26160

In de volkstuinen In den Lemmender in Brunssum-Noord zal binnenkort de geur van verse vlaaien de nodige aandacht trekken. De bakgroep organiseert op 23 juni wederom een bakdag.

Lees meer »

Lange file na ongeluk met motorrijder

26159

Op de A76 bij Schinnen is maandag een ongeluk gebeurd waarbij in ieder geval een motorrijder betrokken was. Het ongeluk, dat rond 7.30 uur gebeurde bij Schinnen, zorgde voor een lange file.

Lees meer »

VVD-onderscheiding voor Erik Koppe

26156

Erik Koppe uit Brunssum heeft de Stikker Plaquette ontvangen. Hij kreeg de onderscheiding zaterdag uitgereikt tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de landelijke VVD.

Lees meer »

Gemeentespelden voor jubilarissen voetbalclub

26155

Vijf jubilarissen van voetbalvereniging RKSV Olympia Schinveld hebben van de gemeente Beekdaelen een onderscheiding ontvangen. Drie gemeentespelden werden zaterdagavond bij de seizoenafsluiting uitgereikt door wethouder Timmermans.

Lees meer »

Reuzenmiereneter geboren in GaiaZOO

26151

In dierentuin GaiaZOO zijn de afgelopen tijd diverse nieuwe dieren geboren. Hoogtepunt is tot nu toe de geboorte van een reuzenmiereneter.

Lees meer »

Politie zoekt getuigen van aanrijding

26147

In Hoensbroek is een fietser door een auto aangereden. Dat gebeurde al in de nacht van zondag op maandag, maar is nu pas door de politie bekendgemaakt.

Lees meer »

Haan en kruis terug op kerk in Schinnen

26154

Vrijdag werd de grootschalige renovatie van de Dionysiuskerk in Schinnen officieel afgerond. Dat gebeurde met het terugplaatsen van het kruis en de haan op de toren van de kerk.

Lees meer »

Ook op zondagavond voetballen

26144

Als het aan de KNVB ligt is het komende seizoen ook op zondag om 20.00 uur een voetbalwedstrijd uit de Eredivisie te zien. Dat blijkt uit het conceptprogramma van de Nederlandse voetbalbond.

Lees meer »

Plannen voor opknapbeurt Markt Nuth klaar

26143

Binnenkort presenteert de gemeente Beekdaelen de plannen voor de Markt in Nuth. Dat gebeurt op woensdag 26 juni tijdens een inloopbijeenkomst. 

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019