MEER NIEUWS

Lambertusviering bij fanfare Schinveld

26683

Fanfare Sint Lambertus organiseert binnenkort weer haar Lambertusviering. Dat begint op zondag 15 september om 9.30 uur met een eucharistieviering in de Eligiuskerk in Schinveld.

Lees meer »

Hardleerse dronken bestuurder

26676

Een dronken bestuurder uit Heerlen blijkt hardleers te zijn. Zaterdag werd het rijbewijs van de Heerlenaar al ingevorderd nadat hij nabij Maastricht Aachen Airport bijna een ongeluk had veroorzaakt met een vrachtwagen.

Lees meer »

Weinig overmatig alcoholgebruik Brunssum en Landgraaf

26675

Brunssum en Landgraaf tellen de minste overmatige alcoholdrinkers. In beide gemeenten kijkt vijf procent van de bevolking wel eenste diep in het glaasje.

Lees meer »

Natte maar druk bezochte openluchtmis

26673

Ondanks de regen mocht de mis in de openlucht bij het Clemenskerkje in Brunssum op veel belangstelling rekenen. Vele gelovigen woonden zondag de viering bij ter ere van Maria Tenhemelopneming, een Rooms-Katholieke feestdag. 

Lees meer »

Jos Brech opnieuw voor de rechter

25267

Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, staat volgende week dinsdag opnieuw voor de rechter. De zaak is pro forma. 's Ochtends houdt de rechtbank een schouw op de Brunssummerheide.

Lees meer »

Bestelbus en auto's door brand verwoest

26672

Een bestelbus en twee auto's zijn in Landgraaf door brand zwaar beschadigd geraakt. De brand op de Verdistraat werd zondagavond rond middernacht ontdekt.

Lees meer »

Vanavond installatie burgemeester Beekdaelen

26706

Eric Geurts wordt vanavond geïnstalleerd als burgemeester van Beekdaelen. De installatie is vanaf 19.00 uur live te volgen via ZO-NWS.

Lees meer »

Paul van Betuw prijs uitgereikt

26668

In Brunssum is zaterdag de Paul van Betuw vrijwilligersprijs uitgereikt. De jaarlijkse prijs, een initiatief van de PAK fractie in de gemeenteraad, gaat dit jaar naar Stichting War Cemetery.

Lees meer »

Vrouw overleden na aanrijding op A76

26667

Een vrouw uit Heerlen is zaterdagavond aangereden op de autosnelweg A76 ter hoogte van Voerendaal. Ze werd in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht waar ze zondag is overleden.

Lees meer »

Dode uit water gehaald bij kasteel Erenstein

26665

In Kerkrade is een 24-jarige man uit de plaats verdronken. Hij was met zijn auto te water geraakt in de gracht bij kasteel Erenstein een de Oud-Erensteinerweg.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019