SPORT

Wisselende prestaties damesteams Vludoc

27634

Het eerste damesteam van volleybalclub Vludoc uit Nuth verloor in Urmond van ADC 3. Er had veel meer in gezeten maar het geluk en het heilige vuur ontbrak vaak op het einde van elke set.

Lees meer »

Eaters winnen thuis van Devils

27633

De Eaters uit Geleen hebben zondag met 5-4 gewonnen van ijshockeyclub Nijmegen Devils. Op het ijs in Glanerbrook wist Brunssumer Lars van Sloun twee maal te scoren.

Lees meer »

Fortuna onderuit bij PSV

27628

Fortuna is zaterdag zonder punten teruggekeerd uit Eindhoven. De wedstrijd eindigde in een 5-0 nederlaag.

Lees meer »

Trainer maakt eerste seizoen niet af

27619

RKSV Minor uit Nuth zit per direct zonder trainer. Coach Paul Meulenberg stapte op omdat zijn contract niet verlengd zou worden.

Lees meer »

Roda moet punten definitief inleveren

27609

Roda JC krijgt definitief drie punten in mindering gebracht vanwege de acties van De La Vega. De beroepcommissie van de KNVB heeft het beroep van de Kerkraadse voetbalclub afgewezen.

Lees meer »

Elis Jacobs uit Oirsbeek Limburgs kampioen veldlopen

27561

In Landgraaf wist Elis Jacobs uit Oirsbeek het Limburgs kampioenschap veldlopen op haar naam te schrijven. Daarmee prolongeert zij de titel van vorig jaar.

Lees meer »

Fortuna boekt overwinning op FC Groningen

27560

Rasmus Karjalainen heeft Fortuna Sittard zaterdag een overwinning op FC Groningen bezorgd. De Fin maakte twaalf minuten voor tijd zijn eerste doelpunt voor Fortuna.

Lees meer »

Nederlaag Roda JC thuis tegen Excelsior

27559

Roda JC heeft vrijdagavond een 1-4 verlies moeten incasseren in het thuisduel tegen Excelsior. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong maakte een voortvarende start, maar de Rotterdammers bleken toch te sterk.

Lees meer »

Hapkido-training voor docenten

27558 Hwarang-Yangban uit Merkelbeek was present op de eerste internationale lerarentraining in Lyon. Het ging om een training voor de 3e dan en hoger waar Hwarang-Yangban zich van zijn beste kant liet zien. Lees meer »

Roda JC neemt winkel en horeca over

 

27552

Naast de winkel gaat Roda JC ook de horeca-activiteiten voortaan zelf uitvoeren. Daarmee is de Kerkraadse voetbalclub weer baas in eigen huis.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019