SPORT

Doelman Novakovic langer bij Roda JC

28741

Roda JC heeft doelman Radomir Novakovic langer aan zich verbonden. 

Lees meer »

Trainer voetbalclub Schinveld staat salaris af vanwege coronacrisis

28700

Trainer Pietro Lisai heeft zijn salaris van voetbalvereniging RKSV Olympia Schinveld afgestaan aan het Rode Kruis. Lisai begon deze maand en heeft pas één training kunnen doen toen de coronacrisis toesloeg.

Lees meer »

VV Amstenrade krijgt nieuw sportcomplex

28689

De sportaccommodatie van voetbalvereniging Amstenrade gaat vernieuwd worden. De gemeente Beekdaelen heeft besloten dat de accommodatie deel gaat uitmaken van de ontwikkelingsplannen voor De Gijselaar. 

Lees meer »

Senden: Noodlijdend Roda JC wil financiële steun fans

28692 Het wederom in financieel zwaar weer verkerende Roda JC heeft in de zoektocht naar hulp aangeklopt bij de fans. Dat bevestigt oud-speler en woordvoerder van de stichting Wij zijn Roda JC Ger Senden in gesprek met ZO-NWS. Lees meer »

Beweegcoaches Nuth geven tips voor thuis bewegen

28684

De beweegcoaches van Nuth Beweegt Nuth blijven tijdens de coronapandemie tijd niet stilzitten.

Lees meer »

RKVV Voerendaal waarschuwt voetbaljongeren tweede keer

28669

RKVV Voerendaal heeft voor de tweede keer in vijf dagen tijd jongeren erop geattendeerd dat het verboden is om te voetballen op het sportcomplex zolang de poorten gesloten zijn. Lees meer »

Roda-technisch directeur Van As: "Hele lastige situatie nu"

28653

Jeffrey van As begon enkele weken geleden als technisch directeur bij Roda. Van opbouwen van de kwakkelende Kerkraadse club is nog weinig terechtgekomen door de coronacrisis. ZO-NWS sprak met Van As. 

Lees meer »

Contractbesprekingen Fortuna met hoofdtrainer Ultee 'even in ijskast gezet'

28642

De onderhandelingen tussen Fortuna Sittard en hoofdtrainer Sjors Ultee over eventuele verlenging van zijn aflopende contract zijn even in de ijskast gezet. Dat zegt Ultee in gesprek met ZO-NWS.

Lees meer »

Mogelijk financiële problemen voor Parelloop

28585

De Stichting Parelloop uit Brunssum dreigt in de financiële problemen te komen. Vanwege het Coronavirus werd het evenement op het laatste moment geannuleerd.

Lees meer »

Talentendagen Fortuna en Besiktas afgelast

28561 Vanwege de recente coronavirus-ontwikkelingen hebben Fortuna Sittard en het Turkse Beşiktaş JK besloten om de Beşiktaş JK Talentendagen in Sittard tot nader order uit te stellen. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019