SPORT

Van Veldhoven in gesprek met Lommel SK

26142

De Belgische voetbalclub Lommel SK is in gesprek met Harm van Veldhoven over een directeursfunctie. De 56-jarige Belg was eerder ook al werkzaam voor de club. 

Lees meer »

Sjors Ultee nieuwe trainer bij Fortuna

26140

Sjors Ultee wordt de nieuwe trainer van Fortuna Sittard. Hij volgt René Eijer op, die vanwege ziekte een stapje terug doet maar inmiddels aan de slag is bij EVV Echt.

Lees meer »

Vragen over leegstaand sportcomplex

26135

De VVD-fractie in de gemeenteraad van Beekdaelen heeft vragen gesteld over de sportaccommodatie in Doenrade. Deze staat sinds de fusie van de voetbalclubs van Doenrade en Merkelbeek leeg.

Lees meer »

Technische functie José María Fernández Rubio bij Roda

26119

De Spanjaard José Maria Fernández Rubio is per direct aan de slag gegaan in een technische functie bij Roda JC. Dat meldt hij zelf op zijn LinkedIn-pagina en wordt bevestigd door Roda tegenover ZO-NWS.

Lees meer »

Jean-Paul de Jong nieuwe trainer Roda

26113

Jean-Paul de Jong wordt de nieuwe hoofdtrainer bij Roda JC. Hij tekent een contract voor één seizoen.

Lees meer »

Mexicaan wil koempelmentaliteit terug

26085

Donderdag was de nieuwe eigenaar van Roda JC, de Mexicaan Mauricio Carcia de la Vega, in het Parkstad Limburg Stadion. Hij had eerder al aangegeven dat hij binnenkort naar Kerkrade zou komen om kennis te maken met de club.

Lees meer »

2.000 Roda-fans op de foto

26059 2.000 fans van Roda JC vierden dinsdagavond een feestje omdat hun club van de ondergang is gered. Platform Roda JC had in de dagen daarvoor al iedereen opgeroepen om in het stadion gezamenlijk op de foto te gaan.

Lees meer »

Deal rond: Mexicaanse miljonair stapt in Roda JC

26051

Frits Schrouff heeft een akkoord bereikt met een Mexicaanse miljonair die 79,8 procent van de aandelen van de noodlijdende Kerkraadse club overneemt. Het contract is vanmiddag getekend.

Lees meer »

Damesteam Amstenrade wint KNVB-beker

26037

Het damesteam van VV Amstenrade heeft de KNVB-bekerfinale gewonnen. De dames uit Amstenrade versloegen zondag in Ospel Vitesse '08 uit Gennep.

Lees meer »

Paulissen vertrekt naar Cambuur

26020

Mitchel Paulissen speelt het komende seizoen bij SC Cambuur Leeuwarden. De middenvelder heeft bij de Friese club een contract getekend voor twee jaar.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019