SPORT

Voetballer geschorst voor aanvallen scheidsrechter

25100

De speler die zondag een scheidsrechter heeft aangevallen is geschorst door zijn voetbalclub Eikenderveld uit Heerlen. Tijdens de wedstrijd tegen Voerendaal kreeg één van de bankzitters een gele kaart, omdat hij een reservebal tegen de westrijdbal gooide. 

Lees meer »

Benito Deane met drie groepen naar wk

25095

De Brunssumse dansschool van Benito Deane mag met drie groepen deelnemen aan het WK Hip Hop in Phoenix (VS). Dat is de uitkomst van het Nk Hip Hop zondag in Maastricht.

Lees meer »

Fortuna fors onderuit bij Heracles

25093

Fortuna Sittard heeft een flinke nederlaag geleden bij Heracles. Bij een stand van 0-6 stapten de Fortunezen in Almelo van het veld.

Lees meer »

Roda JC verslaat SC Cambuur

25085

Roda JC heeft het thuisduel tegen SC Cambuur gewonnen. Het werd 1-0 en daarmee pakt Roda na twee verloren duels weer punten.

Lees meer »

Fortuna gaat moeilijke wedstrijd tegemoet

25081

Zaterdag moet Fortuna aantreden tegen Heracles. Voor trainer René Eijer zal het geen gemakkelijke klus worden om een goed elftal op het veld te zetten.

Lees meer »

Mitchel Keulen in zijn nopjes bij Roda JC

25064

Mitchel Keulen staat al vijf wedstrijden op rij als basisspeler bij Roda JC op het veld. Ondanks dat hij alleen maar een vrijwilligersvergoeding krijgt is de jonge linkervleugel verdediger blij met zijn kans. 

Lees meer »

Hardloopwedstrijd in Vijverpark

17333 Op zaterdag 23 februari is in Brunssum weer de Vijverparkloop. Dat is een hardloopwedstrijd door één van de Brunssumse parken.

Lees meer »

Krumins aan de start van de Parelloop

25043

Tijdens de 31e editie van de Parelloop in Brunssum zal Susam Krumins een gooi doen naar haar eigen persoonlijk record. De 32-jarige atlete uit Nijmegen liep onlangs nog een tijd van 31.11 minuten op de 10 kilometer.

Lees meer »

Zesde editie van Selfkantlauf

25036

Op zondag 10 maart is de zesde editie van de Selfkantlauf. De organisatie legt momenteel de laatste hand aan de hardloopwedstrijd door Gangelt en Schinveld. 

Lees meer »

Roda JC fors onderuit in Amsterdam

25018 Roda JC heeft maandagavond een forse nederlaag geleden tegen Jong Ajax. In Amsterdam verloor Roda met 5-1.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019