SPORT

Beweeglessen voor jongeren

27139

Na de herfstvakantie starten beweeglessen voor kinderen in de Oirsprong in Oirsbeek. De lessen maken deel uit van de pilot Wilde Waaghalzen.

Lees meer »

Vludoc uit Nuth kent goede start

27134

Volleybalvereniging Vludoc uit Nuth kent een goede start van het nieuwe seizoen. De heren versloegen de studenten van de TU Eindhoven.

Lees meer »

Eerste winst voor Fortuna

27115

De eerste winst voor Fortuna Sittard van dit seizoen is een feit. Nota bene tegen topclub Feyenoord wist de club de drie punten binnen te slepen.

Lees meer »

Roda JC: Snel duidelijkheid over nieuwe investeerder nodig

27108

Mede door bemiddeling van KNVB en burgemeester Petra Dassen van Kerkrade is het Roda JC gelukt om afscheid te nemen van beoogd aandeelhouder en directeur Mauricio García de la Vega. De Mexicaan heeft afgezien van overname van de aandelen van Frits Schrouff.

Lees meer »

Roda pakt de punten bij Telstar

27107

Roda JC heeft drie punten gepakt in de uitwedstrijd tegen Telstar. In Velsen-Zuid werd het 1-2. Het beslissende doelpunt viel in de slotminuten van de wedstrijd. 

Lees meer »

Roda krijgt punten in mindering

27090

De Licentiecommissie van de KNVB heeft Roda JC gestraft met een geldboete van 12.500 euro. Ook worden drie punten in mindering gebracht.

Lees meer »

Ziek personeel Roda blijft nog thuis

27084

Het 'zieke' personeel van Roda JC blijft nog even thuis. Uit protest tegen de beoogde nieuwe eigenaar Mauricio Garcia de la Vega had het voltallige personeel zich maandag ziek gemeld. 

Lees meer »

Geen vertrekpremie voor De la Vega

27069

Roda JC zal Mauricio García de la Vega geen vertrekpremie meegeven als hij de club verlaat. 

Lees meer »

Voorbereiding achter gesloten deuren

27068

Roda gaat zich opmaken voor de uitwedstrijd tegen Telstar. Om onrust te voorkomen vinden de trainingen voor de wedstrijd van vrijdag achter gesloten deuren plaats.

Lees meer »

Problemen bij Roda JC stapelen zich op

27063

De financiële nood bij Roda JC is echt nijpend geworden. Noodgedwongen krijgt de van Chelsea ingehuurde spits Ike Ugbo geen geld. Zijn riante salaris van 48.000 euro wordt door de Kerkraadse club gebruikt om het salaris van andere spelers te betalen.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019