carnaval

Aod òp Nuj te zien bij ZO-NWS


31584

Het carnavalsevenement Aod òp Nuj uit Heerlen is woensdagochtend om 11:11 uur te zien bij ZO-NWS.

Lees meer »

Ook geen carnaval in Voerendaal

31267

De carnavalsverenigingen in de gemeente Voerendaal dragen als collectief naar buiten dat er geen carnavalsactiviteiten zullen plaatsvinden in het seizoen 2020-2021.

Lees meer »

Geen carnaval in Limburg

31229

Limburg zal het zonder carnaval moeten doen. De Limburgse veiligheidsregio's zetten een streep door vergunningsplichtige evenementen voor het aankomende carnavalsseizoen.

Lees meer »

Appelkitsjkes stellen seizoen jaartje uit

31077

JCV De Appelkitsjkes in Jabeek heeft alle carnavalsevenementen voor komend seizoen geschrapt. Dat heeft de vereniging zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Geen nieuwe prinsen in Oirsbeek

30757

Oirsbeek krijgt voor het komende carnavalsseizoen geen nieuw prinselijk trio. Dat heeft carnavalsvereniging De Sjepene vrijdagmorgen bekendgemaakt.

Lees meer »

Dit jaar geen OLCK in Landgraaf

30423

Dit jaar komt er geen nieuwe editie van het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer. 't Perpluu Comité heeft besloten om de achtste editie van het konkoer door te schuiven naar 2021.

Lees meer »

Kinderoptocht Treebeek 2021 afgelast

30110

De kinderoptocht in Treebeek die in 2021 plaats zou gaan vinden is afgelast.  Lees meer »

Sutherland en Jennes ambassadeurs TVK

29586

Pascal Sutherland en Wim Jennes uit Doenrade worden ambassadeurs van het Tiener Vasteloavend Kónkoer. Beide heren zijn oprichter van het TVK en na het organiseren van elf edities vinden beide heren het tijd om het stokje over te dragen.

Lees meer »

Samenvatting vijfde lichtstoet op tv en online

28436

Een samenvatting van de lichtstoet is dit weekend te zien bij ZO-NWS. In iets meer dan een half uur kunt u nogmaals genieten van de bonte stoet die op 7 maart door de straten van Schinveld trok.

Lees meer »

Carnavalsoptocht Sittard weer afgelast

28430 De organisatie van de grote carnavalsoptocht in Sittard-Geleen heeft de optocht wederom afgezegd. Ditmaal omdat er vanwege het Coronavirus zoveel afmeldingen waren dat er geen waardige optocht zou zijn. Eerder werd de optocht afgelast vanwege de storm op carnavalszondag. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019