carnaval

Geen nieuwe prinsen in Oirsbeek

30757

Oirsbeek krijgt voor het komende carnavalsseizoen geen nieuw prinselijk trio. Dat heeft carnavalsvereniging De Sjepene vrijdagmorgen bekendgemaakt.

Lees meer »

Dit jaar geen OLCK in Landgraaf

30423

Dit jaar komt er geen nieuwe editie van het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer. 't Perpluu Comité heeft besloten om de achtste editie van het konkoer door te schuiven naar 2021.

Lees meer »

Kinderoptocht Treebeek 2021 afgelast

30110

De kinderoptocht in Treebeek die in 2021 plaats zou gaan vinden is afgelast.  Lees meer »

Sutherland en Jennes ambassadeurs TVK

29586

Pascal Sutherland en Wim Jennes uit Doenrade worden ambassadeurs van het Tiener Vasteloavend Kónkoer. Beide heren zijn oprichter van het TVK en na het organiseren van elf edities vinden beide heren het tijd om het stokje over te dragen.

Lees meer »

Samenvatting vijfde lichtstoet op tv en online

28436

Een samenvatting van de lichtstoet is dit weekend te zien bij ZO-NWS. In iets meer dan een half uur kunt u nogmaals genieten van de bonte stoet die op 7 maart door de straten van Schinveld trok.

Lees meer »

Carnavalsoptocht Sittard weer afgelast

28430 De organisatie van de grote carnavalsoptocht in Sittard-Geleen heeft de optocht wederom afgezegd. Ditmaal omdat er vanwege het Coronavirus zoveel afmeldingen waren dat er geen waardige optocht zou zijn. Eerder werd de optocht afgelast vanwege de storm op carnavalszondag. Lees meer »

Video: organisatie lichtstoet Schinveld blij met besluit

28385 De lichtstoet in Schinveld gaat zaterdag gewoon door. Dat heeft de organiserende carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf besloten in overleg met de gemeente en de veiligheidsregio.

Lees meer »

Topoverleg over doorgaan lichtstoet Schinveld

28371

De CV Sjilvend Alaaf, de Veiligheidsregio Zuid-Limburg en de burgemeester van de gemeente Beekdaelen nemen in de loop van de dag een besluit over het wel of niet doorgaan van de lichtstoet in Schinveld. Lees meer »

Hoej-geet gevonden in Petersberg

28321

De Hoej-geet die op carnavalsdinsdag in Schinveld werd opgelaten is gevonden. Ingomar Janot (70) vond de kartonnen geit de volgende ochtend aan een bosrand bij de plaats Petersberg.

Lees meer »

Kijk hier naar de optocht van Voerendaal

28296

De carnavalsoptocht trok dinsdagmiddag door Voerendaal. Die zou aanvankelijk zondagmiddag trekken, maar werd vanwege het slechte weer verplaatst naar dinsdag.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019