1000 euro beloning voor gouden tip Fortuna Sittard-leus op winkel Kerkrade

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 23/10/2020 om 16:51
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:22

De Kerkraadse ondernemer Ron Hochstenbach heeft een beloning van 1000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar diegene die de leus 'Fortuna Sittard' in groen met gele letters op zijn winkelpand heeft gespoten. Dat laat hij desgevraagd weten aan ZO-NWS. Een en ander is gebeurd enkele dagen voor de veelbesproken bekerderby tussen Roda en Fortuna in Sittard. 

Het bekladde pand ligt aan de Hoofdstraat, in het centrum van Kerkrade. "Dit is triest" verzucht Hochtenbach in een reactie. "Ik wil heel graag weten wie dit gedaan heeft, daarom heb ik 1000 euro uitgeloofd voor diegene die mij kan vertellen wie de muur beklad heeft. Misschien dat er ergens op camerabeelden staat wie hier verantwoordelijk voor is. Ik moet heel veel moeite doen om dit van de muur af te krijgen", alduse de gedupeerde Kerkraadse ondernemer. 

weerfoto oktober

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties