Adverteren

Streekomroep ZO-NWS is de publieke streekzender in Oostelijk Zuid-Limburg en de gemeente Schinnen. De uitzendingen zijn te ontvangen via Ziggo in Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld. Daarnaast is het programma wereldwijd te bekijken via de livestream op de website.

Streekomroep ZO-NWS zendt 7 dagen per week, 24 uur per dag op televisie een carrousel uit van circa 20 minuten. De beeldkrant met bewegende beelden bevat onder andere actueel nieuws uit de regio, een nieuwsminuut van de NOS en L1, de cartoon Toos & Henk, het weerbericht en verenigingsnieuws. Het programma wordt periodiek afgewisseld met eigen producties, live-uitzendingen van raadsvergaderingen in Brunssum en Onderbanken, en verslagen van evenementen.

Adverteren in de beeldkrant
De advertenties bestaan uit zogeheten 'stills' met eventueel animaties en/of bewegende beelden die  tussen de actuele nieuwsberichten van de beeldkrant verschijnen. Een advertentie kan een aantal stills bevatten en duurt maximaal 30 seconden. Met een doorloopcyclus van 20 minuten wordt een commercial dagelijks gemiddeld 72 keer* uitgezonden.
*Uitgezonderd tijdens live-uitzendingen en eigen producties.

Website
Streekomroep ZO-NWS staat ook bekend om zijn altijd actuele website die dagelijks door duizenden mensen wordt geraadpleegd. De focus ligt daarbij op het nieuws. Via de website zijn ook alle eerder uitgezonden programma's terug te vinden. Daarom is de website een ideale plek voor bedrijven om hun (commerciële) boodschap te presenteren. Dat kan al voor een paar euro per dag!

Bilboarding
Met billboarding draagt uw bedrijf bij aan de kosten van een programma. Voor en na de uitzendingen wordt dat bekendgemaakt middels de alom bekende boodschap: “Dit programma werd mede mogelijk gemaakt door...”. Programma's waarbij billboarding mogelijk is zijn onder meer evenementen en eigen producties zoals LOOpende Zaken. Tarieven op aanvraag.

Productie commercials
Streekomroep ZO-NWS kan een professionele full-motion commercial voor u maken. Informeer naar de mogelijkheden. Ook kunnen wij een complete bedrijfsreportage of -film voor u maken, geheel afgestemd op uw wensen. Omdat dit afhankelijk is van specifieke wensen, maken wij altijd eerst een offerte.

Contact
Wilt u meer informatie, een offerte of de mogelijkheden nader bespreken? Vul dan het reactieformulier in.