59e Pinksterfeesten Groenstraat Landgraaf

foto: iStock
Gepubliceerd op 16/05/2024 om 09:52
Laatst bewerkt op 16/05/2024 om 15:40

Komend weekend vinden in de Landgraafse stadsdeel Waubach alweer voor de 49e keer de Pinksterfeesten plaats. De organisatie is in handen van de Mei-jongens Groenstraat en Fanfare St. Elisabeth.

Op dit moment is de meivereniging nog druk bezig met de dennestrijd. Toch lopen de voorbereidingen voor de Pinksterfeesten op hoogtoeren. Zaterdag 18 mei gaan de feestelijkheden om 20.00 uur van start in de feesttent op het kermisplein. Coverband Streetlife gaat ervoor zorgen dat het spreekwoordelijke 'dak" van de tent eraf gaat! 

De zondag staat in het teken van het Meibal en Pinkstermaandag staat het frühshoppen op het programma. Voor zowel de zaterdag als de zondag zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Maandag is de entree gratis.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties