Activiteiten ZijActief Bingelrade

Foto © ZO-NWS | ZijActief Limburg
Gepubliceerd op 8/04/2024 om 15:18
Laatst bewerkt op 8/04/2024 om 16:51

Vrouwenvereniging ZijActief uit Bingelrade organiseert ook in april weer diverse activiteiten. Ook niet-leden zijn van harte welkom. 

Op donderdag 11 april en maandag 15 april gaat het over gezondheidsproblemen. De donderdag staat in het teken van bekkenbodemproblemen. Denk hierbij aan verzakkingen en ongewild urine verlies. De bijeenkomst vindt plaats in het ontmoetingscentrum in Bingelrade.

Omgaan met gehoorproblemen is maandag het centrale thema. Omdat deze  bijeenkomst samen met de ZijActief Afdeling uit Doenrade wordt georganiseerd, vindt deze bijeenkomst plaats in Gasterie Dobbelsteyn in Doenrade. 

Tot slot is er woensdag 17 april een modeshow. Modellen laten dan de nieuwe voorjaarscollectie van modehuis Mardid uit Brunssum zien. De modellen lopen over de 'catwalk' van het ontmoetingscentrum in Bingelrade.

Aanmelden voor deze activiteiten kan bij Jeannette Wierts via 06 - 162 863 67 of (046) 442 34 12. Kijk voor meer activiteiten of de Facebookpagina van ZijActief Bingelrade.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties