Alain Crutzen prins bij CV De Naate

foto © ZO-NWS | Facebook CV De Naate
Gepubliceerd op 24/01/2023 om 09:48
Laatst bewerkt op 24/01/2023 om 10:34

Met het uitroepen van Alain Crutzen als prins van CV De Naate is het prinsenbestand in de gemeente Voerendaal weer nagenoeg op volle sterkte. Volgens burgemeester Wil Houben moeten alleen nog bij enkele jeugdcarnavalsverengingen een nieuwe heerser geproclameerd worden.

De 26-jarige Crutzen woont samen met zijn vriendin aan het Onze Lieve Vrouweplein in Voerendaal en carnaval is niets vreemd voor de nieuwe heerser. Hij is namelijk lid van carnavalsgroep D'r Kromme Sjtek en was in het verleden ook jeugdprins in Voerendaal. Een andere hobby is voetbal. Hij speelt in het eerste elftal van RKVV Voerendaal.

Op zondag 29 januari vindt vanaf 14.11 uur de prinsenreceptie plaats in Cultureel Centrum de Borenburg. Achter de receptietafel nemen ook de jubilarissen Lau van Dinther, Raymond Severens en Ramón Meessen plaats.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties