Alfa Bier en Hansen Dranken hoofdsponsoren OLS

foto: Creative Wanders
Gepubliceerd op 7/05/2024 om 09:58
Laatst bewerkt op 7/05/2024 om 15:58

De organisatie achter het OLS 2024 in Beekdaelen heeft maandagavond sponsorovereenkomsten ondertekend. De Alfa bierbrouwerij in Thull en Hansen Dranken gaan een belangrijke bijdrage leveren aan het OLS in Doenrade.

Tijdens het OLS begin juli stroomt het bier van de Schinnense brouwerij uit de tapkranen. De brouwerij is al jaren sponsor van diverse schuttersfeesten in de regio. De andere dranken komen van Hansen Dranken uit Linne. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote evenementen en zomerfeesten. 

De negen schutterijen uit Beekdaelen die gezamenlijk de organisatie van het OLS op zich hebben genomen zijn blij met deze twee belangrijke sponsoren. Beide bedrijven hebben al de nodige ervaring met het grootste schuttersfeest in Limburg en dat is welkom, zeker gezien de kortere voorbereidingstijd.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties