Anna Jansen in finale voor miss Limburg verkiezing

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 13/12/2022 om 09:46
Laatst bewerkt op 13/12/2022 om 16:18

Anna Jansen uit Heerlen is één van de 20 finalisten voor de titel Miss Beauty of Limburg. De 19-jarige moet het onder andere opnemen tegen 19-jarige Danee uit Klimmen en de 22-jarige Sara uit Amstenrade.

De Heerlense werd gescout door Miss Beauty of Gelderland en doorgestuurd naar de Limburgse missverkiezing. Janssen is niet nieuw in de wereld van missverkiezingen in het verleden stond zij ook al in de finale van Miss Teen of Limburg. Mocht Anna winnen dan mag zij deelnemen aan de Miss Beauty of the Netherlands. Hier moet zij het dan opnemen tegen de andere provinciale Miss Beauty's.

Tegelijkertijd zetten de deelnemende kandidaten zich in voor de LINDA.foundation. Met hulp van de foundation proberen de deelnemers zoveel mogelijk geld op te halen voor Limburgse gezinnen waar kinderen in armoede opgroeien.

Stemmen voor de Heerlense miss kan door een sms te sturen naar 3010 met de tekst Poll Limburg Anna. De stemmen via de sms poll maken tien procent uit van de totale stemmen. Verder is er ook een vakjury die de dames gaat beoordelen. Dat gebeurt tijdens de Limburgse finale op 4 februari in de Schouwburg van Sittard. Op www.missbeautynetherlands.com zijn alle deelnemende missen te vinden. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties