Appartementencomplex ontruimd vanwege brand

foto © ZO-NWS | Track 88
Gepubliceerd op 28/05/2023 om 20:01
Laatst bewerkt op 29/05/2023 om 07:06
foto © ZO-NWS | Track 88

Een appartementencomplex aan de Kieskoel in Landgraaf is zondagavond ontruimd vanwege een brand. De brandweer schaalde meteen op en ging met meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse.

De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling maar was snel onder controle. Ook werden meerdere ambulances opgeroepen. De bewoners van de bijna honderd appartementen werden buiten opgevangen. Enkele van hen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd.

Rond 21.30 uur konden de meeste bewoners terug naar hun woningen. Voor acht van hen werd elders onderdak geregeld omdat hun appartementen eerst schoongemaakt moeten worden.

De bewoner van het appartement waar de brand was, werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties