Avondvierdaagse in Beekdaelen

Foto: (c) ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 21/05/2024 om 09:14
Laatst bewerkt op 21/05/2024 om 13:18

Dinsdag 28 mei start in Beekdaelen de Avondvierdaagse Beekdaelen. Elke avond kun je kiezen tussen een route van 6, 10 of 13 kilometer. Het vertrek- en eindpunt is het JIS-gebouw in Schinnen. 

Je kunt voor de 6 km en de 10 km starten tussen 18:00 en 20.00 uur. Voor de 13 km is de starttijd niet later dan 19.00 uur. Voorinschrijven kan via de website  www.hetjis.nl.

De wandelroutes worden ieder jaar vernieuwd en voeren door de mooie natuur rond de dorpen van Beekdaelen. Aan de Avondvierdaagse Beekdaelen doen leerlingen van de basisscholen van Amstenrade, Bingelrade, Merkelbeek, Oirsbeek en Schinnen mee.

Zij gaan ook dit jaar weer de strijd aan voor de grootste en meest orginele school/groep. Het thema voor de scholen op de laatste wandeldag is ‘’Glitteren en schitteren in 5 JAAR BEEKDAELEN”. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties