Bejaarde vrouw (75) met beperking overvallen en toegetakeld

Foto: iStock
Gepubliceerd op 14/10/2022 om 07:37
Laatst bewerkt op 14/10/2022 om 09:12

Een bejaarde vrouw (75) met een beperking is donderdag bij haar woning in Landgraaf overvallen en toegetakeld. De politie is bezig met een onderzoek in deze zaak. 

De politie kreeg omstreeks 12 uur donderdagmiddag een melding om ter plaatse te gaan op de Oude Heide in Landgraaf. Hier bleek dat de vrouw bij haar woning was beroofd. Het slachtoffer had boodschappen gedaan bij de supermarkt waarna zij met haar rollator thuis was gekomen.

Eenmaal daar werd zij door een nog onbekende man met haar rollator haar woning ingeduwd. 
Het team Forensische Opsporing (FO) van de politie heeft een onderzoek in de woning verricht. De verdachte had het volgende signalement: rond 40 a 50 jaar oud, ongeveer 1.80 lang, dun postuur, onverzorgd uiterlijk, donker en kort haar en hij droeg donkere kleding. 

De politie heeft meerdere vragen: "Woont of was u in de omgeving en zag u iets verdachts? Weet u wie deze laffe dader was die een oude vrouw van 75 jaar met een beperking toetakelde? Woont u in omgeving en heeft u camerabeelden beschikbaar waarop soortgelijk persoon zichtbaar is?", aldus de politie. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties