'Bijzondere' Spektakelband geeft concert in Kerkrade

Foto: SMK Parkstad
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 25/05/2023 om 09:16
Laatst bewerkt op 25/05/2023 om 09:28

De 'bijzondere' Spektakelband geeft woensdag 28 juni een concert in Kerkrade. Dat gebeurt om 19.00 uur in het Hub.Kerkrade.

SMK Parkstad richtte vorige week de Spektakelband pas op. Dat is een muziekgezelschap van mensen met een verstandelijke beperking. 

Bij de eerste repetitie speelden de deelnemers na twee uurtjes al vijf liedjes. De repetities worden geleid door dirigent en muziektherapeut Bert Dirks. "Deze band voorziet in een behoefte in de regio. Met name het samen muziek maken, buiten de bekende omgeving, maar wél met gelijkgestemden, maakt de Spektakelband een mooie aanvulling op het aanbod in de vrije tijd voor de doelgroep", legt de muzikaal leider uit.

De Spektakelband heeft nog ruimte om te groeien. Geïnteresseerden kunnen meer lezen op www.smkparkstad.nl/spektakelband.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties