Bob van der Hoek completeert keepersteam

Foto: Fortuna Sittard
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 29/07/2022 om 10:29
Laatst bewerkt op 29/07/2022 om 10:35

Bob van der Hoek (26) uit Schiedam wordt toegevoegd aan het keepersteam van Fortuna Sittard. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot midden 2023. 

Van der Hoek kijkt ernaar uit om op het veld te staan. "Ik ben blij dat ik deze kans krijg van Fortuna Sittard. Het is een volgend hoofdstuk in mijn toch al bijzondere carrière."

De keeper was actief in de jeugdopleiding van Feyenoord en FC Utrecht. Daarna pauzeerde hij zijn voetbalcarrière en werkte hij als model en muzikant.

Van der Hoek keerde onlangs terug in de voetbalwereld bij Westlandia, uitkomend in de Derde Divisie, waarna al snel een aanbieding uit Amerika bij Dutch Lions volgde.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties