VIDEO: Camerabeelden woningoverval vrijgegeven

Foto: (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 25/12/2021 om 13:38
Laatst bewerkt op 25/12/2021 om 13:50

De politie heeft camerabeelden vrijgegeven van een woningoverval aan de Elbereveldstraat in Kerkrade. Dat was op vrijdag 3 december rond 17.30 uur.

Drie mannen drongen toen de woning binnen en overvielen de bewoners. Ze hadden gezichtsbekende kleding en waarschijnlijk droeg één van hen een pruik. Ondanks een getuigenoproep zijn de verdachten nog niet opgespoord. Daarom geeft de politie nu beelden van een bewakingscamera vrij.

Op de beelden is te zien hoe iemand aanbelt. Als de bewoner de deur opent verschijnen twee andere personen in beeld. Na enige tijd vertrekken de overvallers in een witte bestelauto.

Eerder wist ZO-NWS al te melden dat de recherche er sterk rekening mee houdt dat niet drie maar vier personen betrokken zijn geweest bij de overval. In het opgestarte onderzoek werd in eerste aanleg uitgegaan van drie verdachten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties