30 Bekeuringen in Brunssumse blauwe zone

25141

In Brunssum zijn donderdag 30 bekeuringen uitgeschreven voor het niet juist parkeren in een blauwe zone. Dat schrijft het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving van de gemeente Brunssum op Twitter.

Bij de gemeente waren diverse klachten binnengekomen over het parkeergedrag van mensen en dat bleek woensdag al snel te kloppen. De controles vonden plaats op het Lindeplein en het Doorvaartplein in Brunssum.

De meeste bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet gebruiken van de parkeerschijf. In een aantal andere gevallen was de aangegeven tijdsduur ver overschreden. Parkeren in het centrum van Brunssum is gratis maar mensen moeten wel de parkeerschijf gebruiken, benadrukt de gemeente.

De hoogte van de boete bedraagt 95 euro en daar komt dan nog 9 euro administratiekosten bij. Bij de overtreders ploft binnenkort een acceptgiro van het CJIB op de deurmat.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019