3.000 euro voor popup bioscoop

27564

Het project 'CUT! popup bios' uit Beekdaelen heeft tijdens de grote finale van Onze Buurt een cheque ontvangen van 3000 euro. De popup bioscoop was één van de zes finalisten die door een jury waren geselecteerd uit 84 deelnemers.

Het idee was een gezamenlijk initiatief van voetbalvereniging Woander Forest, MCV de Zeemplekkesj, Fanfare St. Ceacilia en Tennisclub Merkelbeek.

De jury was lovend over de samenwerking van dorpen en verenigingen om zo'n activiteit te organiseren. Daarom werd het initiatief ook beloond met een cheque van 3.000,- euro. Met een rondreizende popup bioscoop moest op een originele manier het sociale isolement aangepakt worden. Door het verdwijnen van voorzieningen in de kerkdorpen dreigen de sociale contacten tussen mensen onderling ook te verdwijnen. 

Het gewonnen geld gaat in ieder geval ingezet worden om een activiteit voor de burgers te organiseren.

 

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019