3.000 euro voor popup bioscoop

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 2/12/2019 om 11:13
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Het project 'CUT! popup bios' uit Beekdaelen heeft tijdens de grote finale van Onze Buurt een cheque ontvangen van 3000 euro. De popup bioscoop was één van de zes finalisten die door een jury waren geselecteerd uit 84 deelnemers.

Het idee was een gezamenlijk initiatief van voetbalvereniging Woander Forest, MCV de Zeemplekkesj, Fanfare St. Ceacilia en Tennisclub Merkelbeek.

De jury was lovend over de samenwerking van dorpen en verenigingen om zo'n activiteit te organiseren. Daarom werd het initiatief ook beloond met een cheque van 3.000,- euro. Met een rondreizende popup bioscoop moest op een originele manier het sociale isolement aangepakt worden. Door het verdwijnen van voorzieningen in de kerkdorpen dreigen de sociale contacten tussen mensen onderling ook te verdwijnen. 

Het gewonnen geld gaat in ieder geval ingezet worden om een activiteit voor de burgers te organiseren.

 

weerfoto november

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties