Bankgarantie op tijd bij KNVB

27297

Roda JC heeft op tijd de benodigde bankgarantie ingediend bij de KNVB. De Nederlandse voetbalbond eiste dat de benodige papieren maandag voor middernacht waren ingediend.

Volgens Roda is dit gelukt. Het is nu aan de KNVB om de papieren te bekijken en te controleren. Roda JC verkeert financieel gezien in zwaar weer. Daarom moest er een bankgarantie van 900.000 euro overlegd worden. 

Met het reddingsplan van diverse vermogende ondernemers en de steun van de in Dubai verblijvenden zakenman Korotaev lijkt de toekomst voor de voetbalclub veiliggesteld te zijn. 

Echter mocht de KNVB niet instemmen met de bankgaratie dan krijgt Roda wederom punten afgetrokken en kan zelfs de licentie ontnomen worden. Eerder werden ook al punten afgetrokken vanwege de perikelen rondom de Mexicaan De la Vega. Hiertegen heeft de club bezwaar aangetekend.

 

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019