Beerkompanie in Heerlen vraagt faillissement aan

28837

De Beerkompanie in het centrum van Heerlen heeft het faillissement aangevraagd. De horecagelegenheid aan het Pancratiusplein is een concept van de Alfa Brouwerij in Thull.

De zogenoemde brouwerijcafé en brasserie, waar producten werden gemaakt met het bier uit Thull, was een geliefde locatie bij de jeugd. Als voornaamste oorzaak voor het faillissement wordt de sluiting vanwege het coronavirus genoemd.

Een curator gaat nu bekijken of er een doorstart mogelijk is. De Beerkompanie is niet het enige project waar Alfa-eigenaar Harry Meens mee bezig is. Meens is ook bezig met de ontwikkeling van een tweede Beerkompanie. Deze wordt momenteel gebouwd tegenover de brouwerij in Thull. 

Het faillissement in Heerlen heeft geen gevolgen voor de brouwerij en de nieuwe Beerkompanie. De vestiging in Heerlen was een aparte bv van Harry Meens.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

¬© ZO-NWS   2019