Brunssumse klaar voor miss-verkiezing

25840

Marina van der Velden uit Brunssum maakt zich op voor de finale van Miss Beauty of Limburg. De 24-jarige Brunssumse wist al diverse voorrondes te doorstaan.

Mocht Marina winnen dan mag zij deelnemen aan de miss Beauty of Nederland. Hier moet zij het dan opnemen tegen de andere provinciale miss beauty's.

Tegelijkertijd zetten de deelnemende kandidaten zich in voor de LINDA.foundation. Met hulp van de foudation probeert de 24-jarige geld op te halen voor Limburgse gezinnen waar kinderen in armoede opgroeien.

Stemmen voor de Brunssumse kan nog tot en met vandaag (9 mei) door een sms te sturen naar 3010 met de tekst Poll Limburg Marina. Een dag later vindt de Limburgse finale plaats. De Nederlandse finale vindt plaats op 31 augustus in Studio 21 in Hilversum.

In 2015 en 2017 deed ze ook al mee aan de uitverkiezing en ook toen bereikte ze een finaleplaats. Om tijdens de finale goed voor de dag te komen bezoekt van der Velden regelmatig de sportschool en wordt ze behandeld door een fysiotherapeut. ZO-NWS bezocht Marina woensdagavond in Brunssum.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019