Celstraf voor Landgraafse pooier

29945

De 46-jarige Ralph G. uit Landgraaf is voor een zaak uit 2011 veroordeeld tot één jaar cel. De helft daarvan is voorwaardelijk. De man is veroordeeld voor het prostitueren en huisvesten van twee Braziliaanse vrouwen.

Volgens 1limburg zouden de twee vrouwen de Landgravenaar hun paspoorten afgepakt hebben en vervolgens bijna al het geld dat de vrouwen als prostituees verdienden in eigen zak gestoken hebben. Volgens de rechter kon de man weten dat de vrouwen illegaal in het land waren daarom is hij veroordeeld voor mensensmokkel.   

G. heeft altijd ontkent dat hij met de vrouwen werkte. 

Door het horen van verschillende getuigen en diverse personeelswisselingen binnen justitie heeft het proces jarenlange vertraging opgelopen. De man hoeft overigens niet meer de cel in, want de helft van de straf is voorwaardelijk en de man heeft zes maanden in voorarrest gezeten.

weerfoto juni

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019