Clermonts hoopt op nog een periode als burgemeester

30906

Ondanks dat het op dit moment politiek gezien zeer onrustig is, wil Mirjam Clermonts graag nog een termijn burgemeester van Meerssen blijven.

Het eerste ambtstermijn van zes jaar is bijna afgelopen. In 2015 verruilde Clermonts de ambtsketen van de gemeente Onderbanken voor die van de gemeente Meerssen.

In een extra raadsvergadering op donderdag 17 september gaat de gemeenteraad met elkaar in discussie over de herbenoeming van Clermonts.

Maandag vindt er een extra raadsvergadering plaats over de toekomst van een zelfstandige regiegemeente in Meerssen. De gemeente liet eerder al weten dat zij op dit moment niet met Maastricht willen fuseren.

De herstructurering van de financiën zorgt binnen de politiek voor veel wrijving. Uit de begroting van de gemeente blijkt dat veel structurele lasten met incidentele gelden worden gedekt.

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019