Collecte Leger des Heils ook online

31671

De jaarlijkse collecte van het Leger des Heils ziet er dit jaar anders uit door de coronamaatregelen. Hoewel er van 23 tot en met 29 november nog vrijwilligers op pad gaan om te collecteren bestaat er ook de mogelijkheid om online deel te nemen aan de collecte.

Juist in deze tijd waar mensen hard geraakt worden door de gevolgen van het coronavirus kan het Leger des Heils de opbrengsten van de jaarlijkse collecte goed gebruiken. Met het geld wordt het sociaal maatschappelijk werk van het het leger bekostigd. Denk hierbij aan het runnen van de kledingwinkels, de huiskamer in de buurt, schuldhulpverlening en de maaltijdprojecten. Hiervoor ontvangt het Leger des Heils geen subsidie.

Steeds meer mensen hebben het afgelopen jaar een beroep gedaan op één of meerdere buurtgerichte activiteiten. Om ook in de toekomst iedereen een helpende hand te kunnen bieden zijn inkomsten zoals uit de collecte steeds belangrijker.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en het online collecteren op www.legerdesheils.nl

weerfoto november

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019