Contractbesprekingen Fortuna met hoofdtrainer Ultee 'even in ijskast gezet'

28642

De onderhandelingen tussen Fortuna Sittard en hoofdtrainer Sjors Ultee over eventuele verlenging van zijn aflopende contract zijn even in de ijskast gezet. Dat zegt Ultee in gesprek met ZO-NWS.

"We zaten in de fase van verdere invulling van een nieuw contract, hoeveel jaar qua verlenging wil de club en ik daar bijvoorbeeld in hebben staan", legt Ultee uit. "Dat ziet er goed uit, maar dat wil niet zeggen dat er al een akkoord is. Ik heb met andere clubs ook al eens over de invulling van een contract gesproken, maar dat is toen uiteindelijk niet door gegaan." 

De huidige hoofdtrainer van de Sittardse eredivisionist geeft aan dat de onderhandelingen even geparkeerd zijn nu. "Door de ontstane situatie rond het coronavirus hebben we deze gesprekken even in de ijskast gezet. Want alles is zo onzeker allemaal, zoals wat gaat er met het verdere verloop van de competitie gebeuren? Iedereen zit over zoveel dingen met zoveel vragen."

Ultee geeft aan dat de gesprekken met de Fortuna-top op termijn weer zullen worden opgepakt. Door het coronavirus hangt zijn trainingspak voorlopig nig even in de kast. "We mogen qua trainingen enzo niks van de overheid en de KNVB, dat is natuurlijk begrijpelijk. Dus gaan we ook niet stiekem ergens trainen ofzo. Als profclub hebben we een voorbeeldfunctie ook. Stel wij zouden ergens met een groep wat gaan doen, dan denken anderen misschien: o, maar dat mogen wij dan ook."

Sjors Ultee is aan zijn eerste seizoen bezig bij Fortuna. De Sittardenaren zitten nog middenin de strijd om degradatie. 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019