Cultura Nova terug in groeve

25891

Ook tijdens de komende editie van het festival Cultura Nova is de zilverzandgroeve van Beaujean het decoor van één van de voorstellingen. Het Franse theatergezelschap Ilotopie geeft in totaal drie voorstellingen in de groeve.

De voorstellingen vinden plaats op 24, 25 en 26 augustus en beginnen telkens om 21.15 uur. Het Franse gezelschap brengt een spektakel in de vorm van een surrealistisch fresco op het water. Sterker nog, de voorstelling Effraction Nocturne (Inbreuk in de Nacht) wordt volledig op het water gespeeld. 

Vorig jaar werd de zandgroeve voor het eerst gebruikt voor een spectaculaire versie van ‘Carmina Burana’ uitgevoerd door het Spaanse gezelschap La Fura dels Baus en de Philharmonie Zuidnederland.

De 29e editie van het cultuurfestival vindt plaats van 23 augustus tot en met 1 september. De voorverkoop voor de eerste 10 voorstellingen is inmiddels begonnen.

Kijk voor meer informatie op www.cultura-nova.nl

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019