Derde parcoursverkenning Parelloop

25213 Op zondag 10 maart is de derde en laatste gezamenlijke parcoursverkenning van de Parelloop. Voor de hardlopers die straks meedoen aan de loop een goed moment om te kijken waar men nu staat.

Ook nu worden de deelnemers ingedeeld in tempogroepen. Ervaren hardlopers houden het tempo goed in de gaten zodat er niet te snel of te langzaam wordt gelopen.

Vanaf 9.30 uur vindt op het Lindeplein een gezamenlijke warming-up plaats en worden de groepen gevormd. Deelname aan de parcourstraining is gratis, evenals de thee die na afloop wordt aangeboden.

Deze loop is geschikt voor startende hardlopers, maar ook de ervaren hardlopers die eens op een andere manier willen trainen zijn van harte welkom. De Parelloop wordt op zondag 24 maart gelopen in Brunssum.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019