Derde verdachte gepakt in zaak brute mishandeling verkeersruzie Buitenring

31656

In de zaak van de brute mishandeling tijdens een verkeersruzie op de Buitenring bij Nuth, is een derde verdachte opgepakt. Het gaat hier om een man uit Hoensbroek. Dat bevestigt zijn advocaat Serge Weening tegenover ZO-NWS.


De Hoensbroekenaar werd zaterdag aangehouden, maar is maandag volgens Weening op vrije voeten gesteld. “Er waren geen juridische gronden meer om mijn cliënt langer vast te houden. Hij blijft wel verdachte”, aldus de Maastrichtse strafpleiter.

Samen met twee mannen uit Landgraaf en Beekdaelen wordt de inwoner van Hoensbroek verdacht van openlijke geweldpleging met zwaar letsel als gevolg, laat een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) desgevraagd aan deze omroep weten.

Het slachtoffer kreeg het op 1 november op de Buitenring bij Nuth aan de stok met de inzittenden van een andere auto. Die hadden hem kort na het verkeersplein in Nuth de weg afgesneden. Toen het slachtoffer verhaal ging halen ontstond er, terwijl het kind van het slachtoffer toe keek, een vechtpartij.

Daarbij werd de man zo ernstig mishandeld dat hij zwaargewond in het ziekenhuis belandde. Vermoedelijk is de man hierbij blijvend invalide geraakt.

Foto: (c) ZO-NWs I Opsporing Verzocht 

weerfoto november

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019