Drugspakket niet voor Brunssumer

31264

Een man uit Brunssum is vrijgesproken van de handel in drugs. Een pakket met daarin vijf kilo aan henneptoppen was via een Spaans bedrijf bij de man terechtgekomen. 

Volgens 1Limburg verklaart de man dat hij deze drugs nooit heeft besteld. De bijzondere vracht kwam aan het licht nadat het pakket beschadigd was en een medewerker van het postkantoor het pakket opnieuw wilde verpakken. De henneptoppen hebben een straatwaarde van zo'n 20.000 euro.

Het Openbaar Ministerie gelooft niet dat de Brunssumer niets met de zaak te maken heeft, maar legt zich neer bij de beslissing van de rechter om de man vrij te spreken. De advocaat liet aan de provinciale zender weten dat op deze manier wel vaker drugs naar Nederland gestuurd wordt. Het is volgens de raadsman alleen vreemd dat justitie geen onderzoek heeft gestart naar het Spaanse bedrijf en de herkomst van de drugs.

weerfoto oktober

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019