Eerste coronabesmetting bij Meander

28650

Voor het eerst is binnen een instelling van de grote zorgaanbieder MeanderGroep Zuid-Limburg het coronavirus bij een bewoner geconstateerd. Dat laat de MeanderGroep weten.

De positieve besmetting met het coronavirus heeft plaatsgevonden binnen instelling Heiveld in Landgraaf, dat bestaat uit zes zorgbungalows voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie. "Toen we hoorden dat een van onze bewoners besmet is met het coronavirus heeft dat behoorlijke impact op ons gehad", vertelt manager Paul Prevos in een filmpje van de MeanderGroep op social media. "Niet alleen op de bewoners zelf, maar ook bij de medewerkers."

"Gelukkig krijgen we van het crisisteam van Meander de goede informatie, dus daardoor kunnen we ook mensen geruststellen." 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019