Fortuna boekt overwinning op FC Groningen

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 1/12/2019 om 08:56
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Rasmus Karjalainen heeft Fortuna Sittard zaterdag een overwinning op FC Groningen bezorgd. De Fin maakte twaalf minuten voor tijd zijn eerste doelpunt voor Fortuna.

Na een kwartier spelen was er op het veld nog weinig vuurwerk geweest, wel werd in het uitvak vuurwerk afgestoken. Omdat de rook het zicht op het veld belemmerde werd de wedstrijd een kwartier gestaakt.

Beide doelmannen moesten aantal malen in actie komen. Gaandeweg kreeg Fortuna meer balbezit maar ook Groningen deed het na rust beter.

Twaalf minuten voor tijd werd een schot van Mark Diemers door Groningen-doelman Padt tegengehouden, maar invaller Rasmus Karjalainen benutte met succes de rebound.

Dankzij de overwinning staat Fortuna nu op een 13e plaats in de Eredivisie.

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto november

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.