Fortuna door in bekercompetitie

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 1/11/2019 om 10:09
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Met de overwinning op ADO Den Haag heeft Fortuna zich geplaatst voor de volgende ronde van de bekercompetitie. Donderdag stuurde Fortuna hun tegenstander met 3-0 terug naar Den Haag.

Trainer Sjors Ultee had diverse wijzigingen doorgevoerd in zijn ploeg. In totaal bleven zes spelers van de ploeg van zaterdag op de bank zitten. In het eerste deel van de wedstrijd was vooral ADO Den Haag de sterkste ploeg. Pas na een half uur kwam Fortuna beter in hun spel. In de eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren.

In de 58e minuut zorgde een penalty na een overtreding op Felix Passlack ervoor dat de 1-0 op het scorebord kwam. Niet veel later was het weer raak. Toen werd een hoekschop benut. Agim Zeka gooide met het derde doelpunt voor Fortuna de wedstrijd op slot.

Volgende week staan de ploegen overigens weer tegenover elkaar. Dan wordt er in het Fortuna Stadion gespeeld in de Eredivisie.

weerfoto oktober

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.