Fortuna gaat deels openbaar trainen

30386

Op maandag 3 augustus begint de selectie van Fortuna Sittard aan het tweede deel van de voorbereiding. Na een week vakantie keert de ploeg terug op de velden van R.K.V.V. Walburgia in Ohé en Laak. De trainingen in deze periode zullen, zolang de coronamaatregelen het toelaten, deels toegankelijk zijn voor publiek.

De ochtendtrainingen op dinsdag en donderdag zullen opengesteld worden voor publiek. Om voldoende afstand te kunnen bewaren rondom het veld, kunnen er per training maximaal 100 bezoekers worden toegelaten tot het sportcomplex. Aanmelden voor het bijwonen van de openbare trainingen is vooralsnog niet van toepassing. 

De coronamaatregelen zullen ook tijdens de openbare trainingen van kracht zijn, waardoor het niet mogelijk is om voorafgaand of na afloop van de training handtekening te verzamelen en/of op de foto te gaan met spelers en staf. 

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019