Fortuna houdt de 0-0 tegen ADO Den Haag

25536

Fortuna heeft met veel pijn en moeite één puntje overgehouden aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Het bleef uiteindelijk 0-0 in het stadion in Sittard.

Ondanks het uitblijven van doelpunten creëerden beide ploegen over en weer mooie kansen. Na een half uur maakte Fortuna het zich een stuk lastiger. José Rodríguez Martínez deelde een opzichtige elleboogstoot uit aan Shaquille Pinas en moest met rood het veld verlaten. Met 10 man werd de ploeg van René Eijer en Kevin Hofland meer en meer in de verdediging gedwongen.

In het slot van de wedstrijd werd een handsbal in het strafschopgebied van ADO Den Haag niet als een overtreding gezien en daardoor kreeg Fortuna geen strafschop toegewezen. 

Fortuna staat nu op een veertiende plaats in de Eredivisie. Het verschil met de omliggende ploegen is klein en daardoor blijft het gevaar van degradatie op de loer liggen.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en ADO Den Haag >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019