Fortuna ontloopt op het nippertje nacompetitie

25875

Voor Fortuna Sittard komt er een vervolg aan het verblijf in de Eredivisie. Ze hebben het verblijf echter niet zelf binnen gesleept.

Fortuna leed zondagmiddag een forse 3-0 nederlaag tegen FC Groningen. Het team van trainer René Eijer kreeg wel de eerste kansen op een doelpunt. Maar de eerste score was toch voor de thuisploeg uit Groningen. Met 1-0 gingen de ploegen de rust in. Ook na rust creëerde Fortuna enkele kansen maar werden deze niet verzilverd. 

Ondanks het verlies blijft Fortuna in de Eredivisie. Dat komt omdat ook concurrent De Graafschap met 6-1 verloor bij Vitesse. Daardoor is aan de onderkant van de ranglijst alles duidelijk. Fortuna staat op een 15e plek en is veilig. De Graafschap en Excelsior spelen nacompetitie en NAC Breda degradeert naar de Eerste Divisie.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019