Fortuna organiseert Route '68

30329

Eredivisionist Fortuna Sittard organiseert op zaterdag 8 augustus Route ’68. Dit nieuwe concept biedt supporters volgens de club de mogelijkheid toch ondergedompeld te worden in een geel-groene fanbeleving. De drive-through is te bezoeken tussen 13:00 en 18:00 uur op het Tom Dumoulin Bike Park, tegenover het stadion.

De route is voorzien van de nodige verrassingen voor jong en oud. Zo is het mogelijk om vanuit de auto handtekeningen te verzamelen en nieuwe merchandise aan te schaffen, waaronder een lang gekoesterde wens onder de supportersschare. Supportersvereniging Fortuna SC zal eveneens van de partij zijn.

Het nieuwe thuisshirt zal tijdens Route ’68 worden gepresenteerd. Het is tijdens de route tevens mogelijk om jouw seizoenkaart(en) voor het nieuwe seizoen op te halen. Dit is alleen noodzakelijk als jij een andere stoel hebt gekocht dan vorig jaar of vorig jaar geen seizoenkaart had en nu wel. 

 

weerfoto Juli

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019