Fortuna Sittard neemt afscheid van Koot en Tinnemans

28807

Fortuna Sittard heeft de contracten van doelman Rowen Koot (20) en middenvelder Luc Tinnemans (21) afgelopen week opgezegd.

Dat maakt de club bekend op de website.

Tinnemans kwam het laatste jaar op huurbasis in actie voor derdedivisionist EVV uit Echt. De Munstergeleense Koot zat regelmatig  op de reservebank bij het eerste elftal, maar moest als derde keeper Aleksei Koselev en Azbe Jug voor zich dulden.

Die laatstgenoemde beschikt ook over een aflopend contract. Fortuna laat weten met hem later in gesprek te gaan vanwege een ‘onzekere sportieve en financiële situatie’. Hierdoor is op de optie om het contract te lichten en de samenwerking met de Sloveen te verlengen tot dusver uitgebleven. “In een later stadium zullen we wellicht nog met verschillende spelers opnieuw in gesprek gaan’, laat technisch manager Sjoerd Ars weten.

Ars heeft ook in de technische staf te maken met twee aflopende contracten. Namelijk die van coach Sjors Ultee en keeperstrainer Sieb Dijkstra. ‘Met Sjors Ultee zijn we al een tijdje in gesprek, die gesprekken lopen goed. Ook met Sieb Dijkstra hebben we de intentie om door te gaan, maar ook hier geldt dat we op dit moment geen harde beslissingen kunnen nemen’, aldus Sjoerd Ars.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019