Fortuna verliest bij FC Emmen

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 21/10/2019 om 08:13
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:30

Fortuna Sittard heeft zondag in Emmen met 2-1 verloren van FC Emmen. Fortuna speelde vooral de eerste helft beter dan FC Emmen. Na rust was dat omgekeerd.

Het goede spel in de eerste helft zette Fortuna in de 16e minuut op voorsprong via Bassala Sambou. Meerdere kansen om te scoren misten doel.

FC Emmen kwam in de 53e minuut gelijk en creëerde meer kansen. Met een aantal wissels ging Fortuna op zoek naar de punten, maar het was FC Emmen dat uiteindelijk de 2-1 eindstand op het scorebord zette.

Fortuna Sittard staat voorlaatste in de competitie.