Geen link verdachte moorden en steekpartij Vijverdal

25857

De verdachte van de twee moorden in Brunssum en één in Den Haag was niet betrokken bij het steekincident bij Vijverdal in Maastricht. Dat heeft het Openbaar Ministerie laten weten.

Bij de steekpartij bij de GGZ-instelling van Mondriaan raakten vijf mensen gewond, waaronder de verdachte. Die werd afgelopen woensdag aangehouden.

De verdachte van de moorden, Thijs Hermans uit Treebeek, was in behandeling bij Vijverdal. Hij stak dinsdag een man en een vrouw dood in het hondenlosloopgebied op de Brunssummerheide. Op 4 mei stak hij in Den Haag een vrouw neer. In alle gevallen lieten de slachtoffers hun hond uit. Woensdagavond werd hij aangehouden nadat de politie zijn naam en een foto van hem naar buitenbracht.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019