Geen nieuwe geldautomaat meer na plofkraak

26564

De opgeblazen geldautomaat bij het winkelcentrum Op de kamp in Landgraaf wordt niet vervangen. Dat heeft een woordvoerder van de bank laten weten aan 1Limburg.

Vier weken geleden werd de geldautomaat van de ABN Amro bank met explosieven opgeblazen. Dat is echter niet de reden dat er geen nieuwe geldautomaat komt. Volgens de bank wordt de automaat te weinig gebruikt en loont het niet om een nieuwe te plaatsen. 

Voor de ouderen die rond het winkelcentrum wonen betekent het verdwijnen van de geldautomaat dat zij verder moeten gaan voor hun geld. Volgens de Landgraafse burgemeester Raymond Vlecken ligt daar een taak voor de gemeente vanwege de leefbaarheid. Daarnaast vraagt Vlecken zich af of er wel woningen boven een geldautomaat of bank zouden moeten liggen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019