Groene Ster stunt tegen VVV

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 31/10/2019 om 08:09
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Groene Ster heeft het bekerduel tegen VVV-Venlo gewonnen. Na strafschoppen werd het woensdagavond op sportpark Ponsebroek in Heerlerheide 6-4.

VVV ging aanvallend van start maar alle pogingen op het doel van Groene Ster faalden uiteindelijk. Ook Groene Ster had een aantal fraaie kansen, maar in de eerste helft werd niet gescoord.

Pas een kwartier na rust viel het eerste doelpunt. VVV-speler Johnatan Opoku schoot de bal uit een penalty in het doel van Groene Ster. Slechts enkele minuten later waren de rollen omgekeerd en schoot vluggen de bal achter VVV-doelman Van Crooij.

Via aanvoerder Maikel van Kesteren kwam Groene Ster opnieuw op voorsprong. In de slotfase van de reguliere speeltijd zette Haji Wright VVV weer op gelijke hoogte.

Omdat in de verlenging niet meer gescoord werd moest de wedstrijd via een penaltyreeks uiteindelijk beslist worden. Groene Ster schoot alle ballen in het doel van VVV-Venlo. De Venlonaren misten twee strafschoppen.

Kijk hier naar een fotoverslag van de bekerwedstrijd tussen Groene Ster en VVV. >>