Heerlens breakdancefestival geannuleerd

28906

Het breakdancefestival The Notorious IBE dat in augustus in Heerlen zou plaatsvinden is geannuleerd. Dat heeft de organisatie van het festival maandag bekendgemaakt op Facebook.

De opening voor de editie van dit jaar stond eigenlijk gepland voor vrijdag 13 augustus. De organisatie liet weten dat het een moeilijke beslissing was. Enerzijds om een goed festival op de been te zetten. Anderzijds omdat het nu tijd was om contracten met artiesten te ondertekenen. Ook moesten er vliegtickets en accommodatie geboekt worden.

De organisatoren bekijken of er tijdens de wintermaanden een editie met lokale artiesten kan plaatsvinden. Deze editie wordt dan vermoedelijk over meerdere weekenden verdeeld.

Wat de financiële gevolgen zijn is nog onduidelijk. Tijdens de laatste editie trok het festival 15.000 bezoekers. De 20e editie vindt volgend jaar plaats van 13 tot en met 15 augustus.

weerfoto april

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019