Intertoys in Brunssum gaat dicht

25288

De intertoys-vestiging in Brunssum sluit definitief haar deuren. Dat blijkt uit een mededeling op de website van de speelgoedwinkel. 

Ook de Intertoys winkel in het Corio Center in Heerlen gaat dicht. In totaal gaan 8 van de 21 winkels in Limburg dicht. Eerder werd al bekend dat Nederlands grootste speelgoedwinkel in afgeslankte vorm verder zou gaan. Van de 400 winkels blijven er volgens de Portugese investeerder Green Swan uiteindelijk 220 over. Voor ruim 90 winkels zou het doek al voor eind mei vallen.

De vestigingen in Brunssum en Heerlen vallen dus onder deze categorie. Vanaf zaterdag gaat in deze winkels de opheffingsuitverkoop van start. 

Voor Brunssum is het vertrek van de speelgoedwinkel een groot verlies. Het winkelcentrum kampt toch al met een grote leegstand.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019