Inwoners mogen meedenken over profielschets

25889

Inwoners van Brunssum mogen meepraten over het profiel van de nieuwe burgemeester. Zij kunnen hun wensen kenbaar maken door zelf ook een profielschets in te vullen. 

De uitslag van de rondvraag wordt verwerkt in de definitieve profielschets. Deze profielschets wordt door de vertrouwenscommissie gebruikt om een nieuwe eerste burger voor de gemeente te vinden.

Na het vertrek van Luc Winants werd oud-minister Gerd Leers benoemd tot waarnemend burgemeester om orde op zaken te stellen in een politiek zeer onrustig Brunssum. Nu die rust is wedergekeerd is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe burgervader. Overigens zouden de meeste inwoners er geen probleem mee hebben dat 67-jarige Gerd Leers nog langer in Brunssum aan blijft.

De vragenlijst is nog tot en met 26 mei in te vullen op de website van de gemeente Brunssum.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019