Inzamelingsactie voor brand slachtoffertje

27083

Buurtbewoners zijn een inzamelingsactie begonnen om een overleden 5-jarige meisje uit Brunssum een waardig afscheid te geven.

Het meisje raakte afgelopen zaterdag zwaargewond bij een brand in een woning aan de Margrietstraat in Brunssum. Met een helikopter werd het meisje naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Duitsland gebracht. Daar is het meisje dinsdagmiddag alsnog bezweken aan haar verwondingen. Ook haar moeder ligt met forse brandwonden in het ziekenhuis.

Buurtbewoners haalden na hulpkreten de vrouw en het meisje zaterdag uit de brandende woning maar deze hulp mocht achteraf niet baten. Ook waarnemend burgemeester Gerd Leers dankte persoonlijk de buurtbewoners hiervoor.

De buurtbewoners willen dat er een waardig afscheid komt voor de vijf jarige die in groep 2 van basisschool de Trampoline zit.

weerfoto september

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019